Πρότυπο BEER RESTAURANT με έμφαση στις ζεστές ξύλινες κατασκεύες – τις σπάνιες μπύρες και το διάσημο <<κότσι>>, ένα από τα πρωτότυπα πιάτα που αναφέρονται στην εφημερίδα – έμβλημα του BEER ACADEMY. Ειδικά ποτήρια, μέτρα μπύρας, φρέσκα βαρέλια και γενικά όλα γύρω από τη μπύρα και τα φαγητά που τη συνοδεύουν.
Πληροφορίες συστήματος franchise:
Χώρα προέλευσης:
|
Ελλάδα
|
Έτος έναρξης ανάπτυξης συστήματος:
|
|
Αριθμός σημείων δικτύου (με τα εταιρικά):
|
|
Ιδιόκτητα σημεία στην Ελλάδα:
|
2
|
Ανάπτυξη shop in shop:
|
ΟΧΙ
|
Αποκλειστικότητα περιοχής:
|
ΝΑΙ
|
Στοιχεία προτεινόμενης επένδυσης:
Μέσο κόστος επένδυσης (€):
|
150.000
|
Ελάχιστη έκταση χώρου (τ.μ.):
|
300
|
Διαρκή δικαιώματα (Royalties):
|
700€ το μήνα
|
Διαφημιστική συμμετοχή:
|
Δεν υπάρχει
|
Ελάχιστο απαιτούμενο προσωπικό:
|
1
|
Διάρκεια σύμβασης (έτη):
|
15
|
Απαραίτητη ενασχόληση συνεργάτη/επενδυτή στο σημείο:
|
ΟΧΙ
|
Απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία συνεργάτη/επενδυτή στον κλάδο:
|
ΟΧΙ
|