Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα των δικτύων Franchise

Franchise-Market Rss Feeds
ΑΒ Βασιλόπουλος ένα ισχυρό και αναγνωρισμένο όνομα στην έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE 2012
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετείχε και φέτος στην 14η Διεθνή Έκθεση Franchise KEM
 
Με βραβεία ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ΑΒ!
Τρεις διακρίσεις, με την έναρξη της νέας χρονιάς, απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος! Οι δυο αφορούν στις πολιτικές και τις δράσεις που αναπτύσσει σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και η τρίτη για πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει σε θέματα Ανθρωπίνου Δυναμικού!
 
ΑΒ Βασιλόπουλος: Συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις και το 2012!
Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος, ολοκλήρωσε το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2011 με τα εγκαίνια 36 νέων καταστημάτων! Ενώ, με την είσοδο του 2012 θέτει σε εφαρμογή το νέο στρατηγικό του πλάνο, που προβλέπει περαιτέρω αύξηση των σημείων πώλησης του Ομίλου και δυναμική εμπορική πολιτική!
 
Η ΑΒ Βασιλόπουλος επαναφέρει τις τιμές δεκάδων προϊόντων στα επίπεδα του 2008!
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πάντα πιστή στις αξίες και τις αρχές της για ποιότητα, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς και αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για χιλιάδες συμπολίτες μας προχώρησε σε επαναφορά τιμών στα επίπεδα του 2008 σε δεκάδες βασικά προϊόντα!
 
8 Νέα καταστήματα για την ΑB Βασιλόπουλος!
Μία ανάσα πριν το τέλος του 2011, ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος ολοκληρώνει το αναπτυξιακό του πρόγραμμα, με τα εγκαίνια οκτώ νέων εταιρικών καταστημάτων που φέρουν τα λογότυπα «ΑΒ Βασιλόπουλος... και του πουλιού το γάλα» και «ΑΒ City» !
 
25 και 26/11/2011 Εθελοντική Δράση Εργαζομένων ΑΒ
Πάνω από 100 δράσεις και 3.000 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα!
 
Νέα καταστήματα για την AB Βασιλόπουλος!
Λίγο πριν το τέλος του 2011, ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση του προγράμματος ανάπτυξης του, που αφορά στη λειτουργία νέων καταστημάτων, αλλά και στην ανακαίνιση πολλών άλλων σε όλη την Ελλάδα.
 
Νέα καταστήματα για την AB Βασιλόπουλος!
Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων του για το 2011, που επιτάσσουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, προχωρά ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος.
 
Συνεργασία της ΑΒ Βασιλόπουλος με το WWF Ελλάς για την προμήθεια βιώσιμων αλιευμάτων!
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και το WWF Ελλάς ξεκινούν μια πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, συνεργασία, με στόχο την ανάπτυξη στρατηγικής για τη διακίνηση βιώσιμων αλιευμάτων στην ΑΒ.
 
Νέα Καταστήματα για την AB Βασιλόπουλος!
Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος με στόχο τη διατήρηση του υψηλού ρυθμού ανάπτυξης, συνεχίζει την επέκταση, αλλά και ανανέωση του δικτύου των καταστημάτων του, εγκαινιάζοντας δύο καταστήματα σε Κορωπί και Ασπρόπυργο και μεταστεγάζοντας το κατάστημα του στην περιοχή του Κιάτου, στην Κορινθία, σε νέο κτήριο.
 
Αρχή Προηγούμενο σελίδα 1 από 4 Επόμενο Τέλος