Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την αγορά του franchise στην Ελλάδα
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
piatsakalamaki
interasfalisi
hot_dog_king

Κατάλογος franchise

Βρείτε το σύστημα franchise που σας ταιριάζει...

Διάλεξε κλάδο:


Διάλεξε κατηγορία:
επιλογή δικτύου με όνομα

Ειδικοί συνεργάτες franchise

Δελτίο τύπου: Σχέδιο δράσης δωρεάν προληπτικής υγείας σε κατακεκλημένα άτομα από το δίκτυο Maistrali Home Care στο νησί της Πάτμου

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Το ανθρώπινο πρόσωπο και την αγαπή προς την τρίτη ηλικία και τα κατακεκλημένα άτομα δείχνει ακόμη μία φορά το δίκτυο Maistrali Home Care.

Αυτή την φορά επέλεξε ένα νησί των δωδεκανήσων την Πάτμο. Το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου υλοποήθηκε το σχέδιο δράσης προληπτικής υγείας σε κατακεκλημένα άτομα στην οποία συμμετείχαν 20 πολίτες εντελώς δωρεάν. Εξειδικευμένη ομάδα του δικτύου με την υποστήριξη του κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη Προέδρου Κέντρου Υγείας Πάτμου και της ιατρού κας Παναγιώτας Βούλγαρη έκαναν επίσκεψη σε κάθε ένα σπίτι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η υποδοχή των κατακεκλημένων αλλά και των οικογενειών τους στην ομάδα του Maistrali Home Care ήταν ιδιαίτερα θερμή και με ένα πλατύ χαμόγελο. Ακολούθησε εξέταση και ενημέρωση τόσο προς τα κατακεκλημένα άτομα όσο και στους ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος τους για το τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν ώστε να περιποιούνται σωστά και να ανακουφίζουν το κατακεκλημένο άτομο. Η χαρά που ένιωσαν αλλά και που έδωσαν απλόχερα αυτοί οι συμπολίτες μας κατά την διάρκεια του διημέρου στην Πάτμο δεν περιγράφεται. To πακέτο συνεργασίας που υποστηρίζεται από την FC&D The Development Experts (franchise@fcd.gr) είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και αποτελεί την σύγχρονη απάντηση στον ευαίσθητο τομέα της υποστήριξης υγείας προσφέροντας την δυνατότητα κύριου ή και συμπληρωματικού εισοδήματος σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σκοπός της Maistrali Home Care είναι να συνεχισθεί η δράση και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.