Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την αγορά του franchise στην Ελλάδα
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
piatsakalamaki
interasfalisi
hot_dog_king

Κατάλογος franchise

Βρείτε το σύστημα franchise που σας ταιριάζει...

Διάλεξε κλάδο:


Διάλεξε κατηγορία:
επιλογή δικτύου με όνομα

Ειδικοί συνεργάτες franchise

Συμμετοχή του Δικτύου Pegasus Expert στο 3rd Athens Fitness Summit με την GR.A.F.T.S. Hellas

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015
H συνεργασία του Ελληνικού δικτύου  πληροφοριακών λύσεων Pegasus Expert με την Διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη Ελληνική Σχολή Άθλησης GR.A.F.T.S. Hellas συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά.
Στο 3ο Athens Fitness Summit by GR.A.F.T.S. Hellas που θα διεξαχθεί 03–04 Οκτωβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου  θα συμμετάσχει το δίκτυο Pegasus Expert προκειμένου να υποστηρίξει το εξειδικευμένο και έμπειρο Πληροφοριακό Σύστημα για χώρους Άθλησης Pegasus Champion ERP που βρίσκεται στην αγορά εδώ και 20 χρόνια. 
Το 3ο Athens Fitness Summit by GR.A.F.T.S. απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness και του Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – Exercise to Music) αλλά και σε κάθε έναν που ενδιαφέρετε για την σωματική του υγεία και ευεξία στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 
Η συμμετοχή του δικτύου Pegasus Expert (www.pegasusexpert.gr) στην περσινή έκθεση εκτός του θετικού αποτελέσματος εντός Ελλάδας ήταν η ευκαιρία να ανοίξει και την αγορά του εξωτερικού με 1ο σταθμό την Κύπρο. Εφέτος αναμένουμε να είναι θετικότερη και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε μια από τις πιο δυνατές στιγμές του Ελληνικού Fitness.