Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την αγορά του franchise στην Ελλάδα
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
piatsakalamaki
interasfalisi
hot_dog_king

Κατάλογος franchise

Βρείτε το σύστημα franchise που σας ταιριάζει...

Διάλεξε κλάδο:


Διάλεξε κατηγορία:
επιλογή δικτύου με όνομα

Ειδικοί συνεργάτες franchise

Δελτίο τύπου: Το δίκτυο Pegasus eXpert στο 24ο INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Το δίκτυο Pegasus eXpert στo 24ο INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS

Στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη θα χτυπά η καρδιά του Διεθνούς Fitness στις 13-14-15 Μαρτίου 2015.

Το 24ο INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS by GR.A.F.T.S. HELLAS απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness, και του Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – Exercise to Music) στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Προσκεκλημένοι των διοργανωτών διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές, Cedric Bryant (Η.Π.Α – US), Gil Lopez (Ιταλία -ΙΤ), Jasmin Waldmann (Γερμανία – DE), Αniko Gog (Ουγγαρία-HU), Ago Renata (Ουγγαρία-HU), τους οποίους πλαισιώνουν οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι εισηγητές από ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η συμμετοχή του δικτύου Pegasus Expert (www.pegasusexpert.gr) υποστηρίζεται από τον συνεργάτη-Licensee της Κατερίνης ο οποίος με το επιτελείο του θα βρίσκεται στην διεθνή συνάντηση fitness για να προωθήσει το ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης και Ανάπτυξης Γυμναστηρίων Pegasus Champion ERP.

Το Pegasus Champion ERP από το 1984 είναι η μοναδική εξειδικευμένη εφαρμογή-εργαλείο στο κλάδο και από το 1995 ήταν ουσιαστικός παράγοντας μηχανοργάνωσης του στα περισσότερα Γυμναστήρια της Ελλάδας. Αυτά τα σημαντικά στοιχεία σε συνδυασμό με τον απλό και κατανοητό τρόπο λειτουργίας ακόμη και για τον αρχάριο χρήστη, την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την συνεχή επικαιροποίηση και υποστήριξη του αποδέχθηκε η Σχολή GR.A.F.T.S. Hellas και το προτείνει με σκοπό την οργάνωση και κυρίως την ανάπτυξη Γυμναστηρίων / Κέντρων Άθλησης - Ευεξίας - Αισθητικής / Studio Pilates-Yoga / TRX / CROSSFIT / Σχολών Χορού / Πολεμικών Τεχνών / Ομαδικών Δραστηριοτήτων σε Ελλάδα και Κύπρο.