Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

To περιοδικό «ΑΒ Magazine» με την υποστήριξη πελατών και εργαζομένων στηρίζει το σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»

10/01/2011

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσα από τις πωλήσεις του περιοδικού «ΑΒ Magazine» στήριξε για το 2010 το ίδρυμα Φλόγα, το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, με το ποσό των 65.350€. Η προσπάθεια έγινε στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου, αποδεικνύοντας περίτρανα πως προσφέροντας ο καθένας μας πολύ λίγα μπορεί να κάνει πάρα πολλά. Η συγκινητική ευαισθητοποίηση όλων των πελατών, αλλά και των εργαζομένων της ΑΒ, που έδωσαν 0,20€ ανά περιοδικό, χάρισε απλόχερα ουσιαστική βοήθεια στα παιδιά της «Φλόγα».
Το συνολικό ποσό των 65.350€ συγκεντρώθηκε μέσα από την πώληση 326.750 τευχών, που δόθηκαν την περίοδο του Πάσχα του 2010 (160.750 τεύχη) και των Χριστουγέννων της ίδιας χρονιάς (166.000 τεύχη). Το AB Magazine περιοδικό ποικίλης ύλης εκδίδεται από το 1998, 2 φορές το χρόνο Άνοιξη-Χειμώνα και εξειδικεύεται στο κομμάτι της διατροφής, της μαγειρικής, της γευσιγνωσίας.
Το 2010, η ΑΒ αποφάσισε να διαθέτει το περιοδικό στους πελάτες της με το συμβολικό ποσό των 0,20€ ανά τεύχος, με σκοπό όλα τα έσοδα να διατίθενται για καλό σκοπό. Για το 2011, τα έσοδα θα δοθούν στον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «Αγκαλιάζω».