Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την αγορά του franchise στην Ελλάδα
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
piatsakalamaki
interasfalisi
hot_dog_king

Κατάλογος franchise

Βρείτε το σύστημα franchise που σας ταιριάζει...

Διάλεξε κλάδο:


Διάλεξε κατηγορία:
επιλογή δικτύου με όνομα

Ειδικοί συνεργάτες franchise

Αισιόδοξα τα Οικονομικά Αποτελέσματα της ICAP Group το 2011

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Ικανοποίηση δημιουργεί στην ICAP Group το γεγονός ότι οι νέες πρωτοβουλίες που έλαβε με τη σύναψη διεθνών συνεργασιών, τη δημιουργία νέων υπηρεσιών και με τη δυναμική επέκταση στο εξωτερικό, οδήγησαν σε βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας το 2011. Έτσι τα ενοποιημένα Έσοδα του Ομίλου έφτασαν τα 63 εκατομμύρια euro πετυχαίνοντας αύξηση 3.1 εκ euro ή 5,2%. Οι νέες Υπηρεσίες και Προϊόντα σε συνεργασία με την DUN & BRADSTREET (D&B), η νέα Έκδοση «LEADING EMPLOYERS», τα βραβεία «TRUE LEADERS» αλλά και η Συμβουλευτική σε Data Management, ήταν πετυχημένες κινήσεις της εταιρείας που κατάφεραν να αντισταθμίσουν το δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον. Προς την ίδια κατεύθυνση η ICAP δημιούργησε το Trade Exchange, τον πρώτο επιχειρηματικό κόμβο ανταλλαγής στοιχείων συναλλαγών. Επιπρόσθετα, στον τομέα των Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, η ICAP υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Κύπρο με τη διεθνή αμερικανική εταιρεία αξιολογήσεων KENEXA και εγκαινίασε την τριμηνιαία ηλεκτρονική έρευνα για θέματα ανθρώπινου δυναμικού, το HR Pulse. Πέραν των νέων πρωτοβουλιών, ο Όμιλος επικεντρώθηκε στον εμπλουτισμό των υπηρεσιών των θυγατρικών του στη ΝΑ Ευρώπη μεταφέροντας με επιτυχία σε αυτές καθιερωμένους στην Ελλάδα θεσμούς όπως, για παράδειγμα, το συνέδριο Credit Risk, και υπηρεσίες όπως τα Google AdWords. Τέλος, το 2011 η ICAP Group πέτυχε τη σημαντικότατη αναγνώρισή της ως Credit Rating Agency (CRA) από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι οι αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της ICAP είναι οι μοναδικές στην Ελλάδα που μπορούν να χρησιμοποιούνται για κανονιστικούς σκοπούς τόσο από τα πιστωτικά ιδρύματα όσο και από άλλους οργανισμούς των οποίων η εποπτεία καθορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

H ICAP Group πετυχαίνοντας, λοιπόν, 63 εκατομμύρια euro έσοδα για το 2011 και φθάνοντας τους 1.250 εργαζομένους- είναι ξεκάθαρα ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διαθέτει γραφεία σε 5 ελληνικές πόλεις και ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με αναπτυσσόμενες ταχέως θυγατρικές στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία, στη Σερβία και στην Κύπρο. Είναι, επίσης, χαρακτηριστικό ότι η ICAP Group με την ολοκλήρωση του 2011 υπερτριπλασίασε τα μεγέθη της, μέσα σε 5 χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που Fund της Global Finance, της μεγαλύτερης εταιρείας Ιδιωτικών Κεφαλαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας.

Ραγδαία Ανάπτυξη Ομίλου ICAP μετά την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου απο fund της Global Finance

2006

2011

Μεταβολή

Έσοδα

€18,1

€63

248%

Αριθμός Εργαζομένων

270

1.250

363%

Αριθμός Επιχειρηματικών Μονάδων

3

8

 

Αριθμός χωρών δραστηριοποίησης

1

2

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε σχετικά:
«Είναι ιδιαίτερα θετικό που σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, πραγματοποιήσαμε σημαντική πρόοδο και στους πέντε στρατηγικούς μας στόχους, ανεβάζοντας τον Όμιλό μας ένα ακόμα επίπεδο ψηλότερα. Κατ' αρχάς καταφέραμε να υπερκαλύψουμε την αναπόφευκτη, λόγω της κρίσης, πτώση σε κάποιους τομείς, με έσοδα από το λανσάρισμα νέων καινοτομιών υπηρεσιών και τη δυναμική επέκταση υπηρεσιών στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, βελτιώσαμε πολύ τις δυνατότητές μας να προσφέρουμε υψηλή αξία στους πελάτες μας, με την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων σε τεχνολογίες και υποδομές και με τη σύναψη νέων στρατηγικών συνεργασιών με παγκόσμιους ηγέτες όπως η D&B. Τέλος, διατηρούμε την αισιοδοξία μας για το 2012, τονίζοντας τη δέσμευσή μας για παροχή αποτελεσματικών λύσεων προς τις εταιρείες-πελάτες μας που τώρα χρειάζονται τις υπηρεσίες μας περισσότερο από ποτέ.»