Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την αγορά του franchise στην Ελλάδα
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
piatsakalamaki
interasfalisi
hot_dog_king

Κατάλογος franchise

Βρείτε το σύστημα franchise που σας ταιριάζει...

Διάλεξε κλάδο:


Διάλεξε κατηγορία:
επιλογή δικτύου με όνομα

Ειδικοί συνεργάτες franchise

Νέα συνεργασία της easyfranchise με την Gatsoulis Bikes - Accessories

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Η επιχείρηση, Γατσούλης ΕΠΕ, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της ένα δίκτυο χονδρικής 600 πελατών σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και λειτουργώντας μια αλυσίδα λιανικής πώλησης με 6 καταστήματα, αποτελεί μία ακόμα ισχυρή ελληνική εταιρία που εμπιστεύτηκε την easyfranchise για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την ανάπτυξη ενός δυναμικού δικτύου δικαιόχρησης (franchise).
Η ιστορία της Gatsoulis αρχίζει τo 1955 στην Λευκίμμη της Κέρκυρας, όταν ο Αριστοφάνη Γατσούλης, ανοίγει το πρώτο κατάστημα γενικού εμπορίου με ρούχα, ποδήλατα και αξεσουάρ. Το 1962 η εταιρία μεταφέρει την έδρα της στην Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής. Tο 1978 ξεκινάνε οι πρώτες εισαγωγές από Ιταλία και Ταιβάν, ενώ το 1985 ιδρύεται μία δεύτερη εταιρεία η ΑΦΟΙ Γατσούλη Ο.Ε. η οποία επαναστατεί στο χώρο της, εισάγοντας αποκλειστικά και διαθέτοντας τα ποδήλατα GT σε όλη την Ελλάδα. Είναι η χρονιά που ξεκινάει να χτίζεται ένα μεγάλο δίκτυο χονδρικής σε όλη την Ελλάδα με σταθερά ανοδική πορεία. Από το 1994, χρονιά που η εταιρία Gastoulis διοργάνωσε τον 1ο πρωτάθλημα Μ.Τ.Β. στo οποίο στέφθηκε και πρωταθλήτρια έως σήμερα, αριθμούνται πολλές διοργανώσεις, καινοτομίες και χορηγίες, με σημαντικότερη αυτή της επίσημης χορηγίας της εθνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας και την παρουσία της Gatsoulis με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σύδνεϋ το 2000 και στην Αθήνα το 2004.
Από το 2001 η εταιρία εδρεύει σε νέες εγκαταστάσεις 2.500τ.μ. στα Οινόφυτα, απασχολεί 35 άτομα προσωπικό και σχεδιάζει το επόμενο βήμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την δημιουργία του μεγαλύτερου και πλέον υπερσύγχρονου εργοστασίου.
Το αναπτυξιακό πλάνο της Gatsoulis και της easyfranchise είναι η δημιουργία ενός ισχυρού πανελλαδικού δικτύου franchised καταστημάτων Gatsoulis, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη, ενώ η επένδυση αυτή θα αποτελεί παράλληλα και μια ιδιαίτερα ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, χαμηλού ρίσκου και υψηλής απόδοσης.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχει η easyfranchise στο τηλ. 210 422.54.24