Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Το δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN συμμετέχει στο πρόγραμμα “e-Μηχανικοί” του ΤΕΕ

21/04/2009

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας σχεδίασε και υλοποιεί έργο με τίτλο «Εκπαίδευση Μηχανικών σε Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ)». Το έργο αφορά στην εκπαίδευση των Μελών του ΤΕΕ όλης της χώρας και των Τακτικών Μελών του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΤΕΕ (e-TEE) πάνω σε σύγχρονα και εξειδικευμένα επιστημονικά πεδία σχετικά με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, περιλαμβανομένων θεμάτων σχετικών με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον. Οι δικαιούχοι μηχανικοί θα επιχορηγηθούν με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 1.500 € ανά μηχανικό.
Η ExpertIN πρωτοπόρος και με τεράστια εμπειρία στην εκπαίδευση μηχανικών σε ειδικευμένα πακέτα λογισμικού για μηχανικούς, σας προτείνει να δηλώστε το ενδιαφέρον σας ΆΜΕΣΑ, στην ηλεκτρονική φόρμα που λειτουργεί στη διεύθυνση:

http://www.expertin.gr/engineersParticipation.aspx,

ώστε να αποκτήσετε σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και να κρατήσετε θέση στα αποκλειστικά μας σεμινάρια για μελετητές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα e-MHXANIKOI μπορείτε:

  • Να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο των εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN: http://www.expertin.gr.
  • Να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο εκπαιδευτικό κέντρο του δικτύου ExpertIN: http://www.expertin.gr/centers.aspx.  
  • Να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο του προγράμματος: http://www.e-engineers.tee.gr

H ExpertIN® - Information Science Training Technologies δραστηριοποιείται στην αγορά εκπαίδευσης στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες από το 1998 και αποτελεί σήμερα τον πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οργανισμό Πληροφορικής στην Ελλάδα. Στις σελίδες του δικτυακού τόπου, www.expertin.gr θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN®, καθώς επίσης και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας με όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα του δικτύου.
 
ExpertIN – Advanced Computer Studies
Ικαρίας 7, Περιστέρι – T.K. 12132 – Αθήνα
Τ: 210 5777780  - F: 210 5757144
Ε: info@expertin.gr – W: www.expertin.gr