Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

easyfranchise: Ανέλαβε την ανάπτυξη του δικτύου των Çilek και Pink Woman

04/04/2011

Η εταιρία παιδικού επίπλου Çilek αποτελεί ακόμη μια καταξιωμένη επιχείρηση στο χώρο της, που εμπιστεύτηκε την ανάπτυξη του δικτύου της στην easyfranchise. Το διαμορφωμένο πλάνο της συνεργασίας, προβλέπει την ενίσχυση του εταιρικού brand της Çilek στον ελληνικό χώρο τονίζοντας τις επιχειρηματικές δυνατότητες που προσφέρει, ενώ παράλληλα εξετάζει και επιδιώκει την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα με την εξασφάλιση νέων συνεργασιών στο πλαίσιο του franchising. Την ίδια περίοδο και μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο της νεανικής γυναικείας ένδυσης, η εταιρία Pink Woman εμπιστεύεται την πορεία της περεταίρω ανάπτυξής της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στην easyfranchise. Στόχος η διατήρηση του ίδιου ρυθμού ανάπτυξης στην Ελλάδα και η αύξησή του στο εξωτερικό με έμφαση στις χώρες των Βαλκανίων και στη Ρωσία.

Η εταιρία Çilek ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα αποτελεί την κορυφαία εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής παιδικών δωματίων. Χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις κατασκευής υλικών, προσφέρει ολοκληρωμένες επιλογές σχεδίασης και επίπλωσης παιδικών δωματίων που προσαρμόζονται ιδανικά στις ανάγκες των πελατών της. Η Çilek είναι η μόνη εταιρία στον κλάδο της με το πιστοποιητικό ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS), επιβεβαιώνοντας την πρωτοπόρα θέση της στην ασφάλεια και ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί για την εγκατάσταση των παιδικών δωματίων.

Η εταιρία Pink Woman ιδρύθηκε το 2004 στη Β. Ελλάδα, όπου άνοιξαν και τα πρώτα μαγαζιά. Χρόνο με το χρόνο ανέπτυξε την παρουσία της τόσο στην χονδρική όσο και στη λιανική αγορά. Σήμερα το δίκτυό της αριθμεί 9 ιδιόκτητα μαγαζιά, 300 corners και πάνω από 35 καταστήματα franchise σε κεντρικά σημεία και μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα.

Η easyfranchise διαφοροποιείται στον χώρο της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών δικαιόχρησης στην Ελλάδα, συνδυάζοντας πολλές δεκαετίες τεχνογνωσίας όχι μόνο στον συμβουλευτικό τομέα αλλά και στην οργάνωση, ανάπτυξη και διαχείριση δικτύων franchise. Η easyfranchise εξειδικεύεται στη δυναμική ανάπτυξη των σημάτων των πελατών της εντός Ελλάδος και Κύπρου, στην εξαγωγή ελληνικών συστημάτων franchise στο εξωτερικό υποστηρίζοντας τη διεθνή ανάπτυξη σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων των πελατών της εφαρμόζει ειδική τεχνογνωσία, που βασίζεται στην μακρόχρονη εμπειρία της.