Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα Φωτοβολταϊκών τώρα και στη Βάρκιζα!

01/04/2011

Η New Business φέρνει την Άνοιξη στις επιχειρήσεις και στην οικονομία με τη δημιουργία ενός νέου Franchise καταστήματος εμπορίας και πώλησης οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNERA στη Βάρκιζα. Το νέο κατάστημα του δικτύου που διευρύνει διαρκώς η New Business στην οδό Αναργυρούντος 34, στη Βάρκιζα, είναι πλέον γεγονός.
Η στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δη στα Φωτοβολταικά συστήματα, άλλωστε, είναι ο σύμμαχός μας στο επιχειρηματικό εγχείρημα του νέου συνεργάτη – Franchisee στη Βάρκιζα.
Στα καταστήματα SUNERA By New Business οι πελάτες μας εξυπηρετούνται χωρίς να μεταβούν σε τράπεζες, ΔΕΗ, Γραφείο μηχανικού, εγκαταστάτη ή κατάστημα με panels. Η ιδέα της αλυσίδας καταστημάτων φωτοβολταϊκών SUNERA είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική για τον πελάτη.

Sunera

Στο νέο κατάστημα μας, αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του Δικτύου μας με την υποστήριξη της New Business, παρέχουμε για πρώτη φορά στην περιοχή της Ελασσόνας, ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.
Τα μεγάλα οικολογικά και οικονομικά οφέλη που αποκομίζουν οι οικιακοί χρήστες, φυσικά πρόσωπα ή πολύ μικρές εταιρίες, συμβάλλουν στην πιο γρήγορη ανάπτυξη του θεσμού και συνυπογράφουν την επιτυχία του νέου καταστήματος.
Άλλωστε, οι χρήστες συνεχίζουν να αγοράζουν ρεύμα από τη ΔΕΗ και να το πληρώνουν στην τιμή που το πλήρωναν μέχρι και σήμερα (περίπου 10 – 12 λεπτά την κιλοβατώρα). Όλη η παραγόμενη από το φωτοβολταϊκό ηλεκτρική ενέργεια διοχετεύεται στο δίκτυο της ΔΕΗ και οι χρήστες πληρώνονται γι’ αυτή με 55 λεπτά την κιλοβατώρα (0,55 €/kWh), τιμή που είναι εγγυημένη για 25 χρόνια.
Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η ΔΕΗ θα εγκαταστήσει ένα νέο μετρητή για να καταγράφει την παραγόμενη ενέργεια. Αν, για παράδειγμα, στο δίμηνο το φωτοβολταϊκό σας παράγει ηλεκτρική ενέργεια αξίας 250 € και καταναλώνετε ενέργεια αξίας 100 €, θα σας έρθει πιστωτικός λογαριασμός 150 €, ποσό που θα καταθέσει η ΔΕΗ στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Επιπλέον, τα όποια έσοδα έχει από την πώληση της ενέργειας δεν φορολογούνται. Με βάση τον ισχύοντα φορολογικό νόμο, δικαιούται επιπλέον και έκπτωση δαπανών από το εισόδημά του.
Για τους προαναφερόμενους οικονομικούς λόγους - και όχι μόνο - δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τα καταστήματα μας απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των πελατών μας και συνεχίζουν τις εγκαταστάσεις με σταθερά ανοδική πορεία.
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα Franchise SUNERA by New Business και ενταχθείτε στην επιχειρηματική πρόταση του 2011 και προσφέρει άμεση απόσβεση και γρήγορο κέρδος σε μια χρονική περίοδο που αναζητά μόνο έξυπνες λύσεις.