Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέες δυνατότητες ανάπτυξης του δικτύου της YUM YUM διαγράφονται μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην φετινή Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise

18/03/2011

Νέες δυνατότητες ανάπτυξης του δικτύου της YUM YUM διαγράφονται μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην φετινή Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise. Η γενικότερη οικονομική συγκυρία μπορεί μεν να μην ευνόησε τον δείκτη επισκεψιμότητας σε σύγκριση με την περσινή χρονιά λόγω σκεπτικισμού πολλών υποψήφιων επενδυτών, ανέβασε όμως το επίπεδο αποφασιστικότητας εκείνων των επισκεπτών που διαβλέπουν στο franchising το μέλλον της επιχειρηματικότητας.
Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κος Γιάννης Σταμάτης: «Αν ρίξουμε μια νηφάλια ματιά στη νέα πραγματικότητα και το τι πρόκειται να βιώσουμε στα επόμενα χρόνια, έχω την πεποίθηση ότι δημιουργείται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να κατέβουν στο στίβο του «επιχειρείν», αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας. Είναι κοινό συμπέρασμα ότι, σε περιόδους οικονομικής ύφεσης στον αγώνα αντοχής τερματίζουν όσοι έχουν καλό προπονητή».
Οι δημιουργικές συζητήσεις που έλαβαν χώρα ανέδειξαν την ευκαιρία χαμηλού ρίσκου που παρέχει η επένδυση στο χώρο της εστίασης, η οποία σε συνδυασμό με τη δυναμική αγορά του ασιατικού φαγητού δημιουργεί προοπτική επιτυχίας και κερδοφορίας για τον υποψήφιο συνεργάτη της YUM YUM.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι, σημαντικό μερίδιο για την σωστή αρχική λειτουργία και τη μετέπειτα διαρκή στήριξη του νέου επιχειρηματία παίζει η εμπειρία του franchisor, κάτι που η στελεχιακή ομάδα της YUM YUM έχει στην πράξη αποδείξει.
Ένα ικανό επιτελείο εργάζεται αυτόν τον καιρό δημιουργικά, ώστε τα νέα σημεία ανάπτυξης να σηματοδοτηθούν από νέες γευστικές προτάσεις , αλλά και από σοβαρές - καινοτόμες προσφορές για το απαιτητικό κοινό.