Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Βήματα Dexim...στην παρουσίαση της συλλογής των Celebrity Skin στην 9η Athens Xclusive Designers Week!

16/03/2011

Η Dexim για μία ακόμα φορά δίνει το παρόν στο πιο λαμπερό γεγονός της Μόδας την 9η Athens Xclusive Designers Week συμμετέχοντας στην παρουσίαση της κολεξιόν των Celebrity Skin by Dimitris Strepkos & Eleni Mparla, στις 21 Μαρτίου, ώρα 19.30, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103-105).

Στην πασαρέλα θα περπατήσουν τα πανέμορφα μοντέλα, φορώντας κομψές μαύρες γόβες DEXIM και θα αναδείξουν τις υπέροχες δημιουργίες της νέας συλλογής φθινόπωρο/ χειμώνα 2011-2012 των Celebrity Skin, DRAMATIC DISCIPLINE. Κυρίαρχες είναι οι αποχρώσεις του μαύρου και του γκρίζου ενώ το κλασσικό πλέον «θεατρικό ύφος» με Αvant Garde κατεύθυνση των Celebrity Skin, δε θα λείψει από τη συλλογή. Τέλος, εκπλήξεις περιμένουν το κοινό, όπως μια fashion ταινία μικρού μήκους από τον ανερχόμενο φωτογράφο μόδας, Νεκτάριο Κάρολο Παπαζαχαρία, με τη συμμετοχή αρκετών celebrities αλλά και η εμφάνιση των Άντα Λιβιτσάνου, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Ησαΐα Ματιάμπα, Αλέξη Φούκου, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Αντιγόνης Ψυχράμη, σε ρόλο μοντέλου!

Η 9η Athens Xclusive Designers Week ξεκινά λίγο μετά τη λήξη των εβδομάδων μόδας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη και έχει διάρκεια από τις 19 μέχρι τις 22 Μαρτίου. Εξασφάλισε μάλιστα ξεχωριστές συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνοντας τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει τις τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα του 2011/2012.

Μη χάσετε λοιπόν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα fashion show με διεθνείς προδιαγραφές και να περπατήσετε στους ρυθμούς του.