Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα, ισχυρή συνεργασία New Business και NANOTEK»

10/03/2011

Η αγαπημένη εταιρία των Αυστραλών, αλλά και των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο, η ΝΑΝΟΤΕΚ, κάνει δυναμική είσοδο στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη New Business. Πρόκειται για χώρους που παρέχουν υπηρεσίες καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτων αλλά και μηχανών, προηγμένης νανοτεχνολογίας, σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος.
Η ΝΑΝΟΤΕΚ είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτων, διαθέτοντας ένα παγκόσμιο σύστημα δικαιόχρησης, του οποίου την προσαρμογή και την εφαρμογή στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ανατολική Ευρώπη ανέλαβε η New Business.
Οι ρίζες της ΝΑΝΟΤΕΚ ξεκινούν το 2004, όπου και άρχισε ως Ecowash Mobile και κατόπιν εξελίχθηκε σε ένα πολυβραβευμένο διεθνές σύστημα franchise που έχει καθιερωθεί ως το Νο. 1 car care franchise στον κόσμο με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Η ΝΑΝΟΤΕΚ, με αίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον, παρέχει εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό, γυάλισμα και προστασία των οχημάτων χωρίς να χρησιμοποιεί νερό λόγω των υψηλής νανοτεχνολογίας προϊόντων, που παρασκευάζονται με βάση την NANO TECHNOLOGY στο εργοστάσιο της, στην Ευρώπη.
Η φουτουριστική πλατφόρμα της ΝΑΝΟΤΕΚ επικεντρώνεται στο αποκλειστικό πολυμερές υγρό νανοτεχνολογίας. Το πολυμερές υγρό εφαρμόζεται απευθείας στη βαφή όπου ενθυλακώνει τους ρύπους και τους ανασηκώνει από την επιφάνεια. Το πολυμερές υγρό λειτουργεί στη συνέχεια ως λιπαντικό που επιτρέπει στους ρύπους να απομακρυνθούν χωρίς να δημιουργούν γρατζουνιές – αφήνοντας μια προστατευτική επικάλυψη διάρκειας 6 περίπου εβδομάδων.
Η εξέλιξη του επιχειρηματικού μοντέλου ΝΑΝΟΤΕΚ σε συνεργασία με τη New Business, τη μεγαλύτερη εταιρία Σχεδιασμού, Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, δίνουν νέα διάσταση στον επιχειρηματικό χώρο του αυτοκινήτου.
Στόχος της συνεργασίας New Business και ΝΑΝΟΤΕΚ αποτελεί η δημιουργία hot spot ΝΑΝΟΤΕΚ (ισόγειων χώρων από 45 τ.μ. με δυνατότητα εισόδου-εξοδου οχημάτων) καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτων και μηχανών. Η επιχειρηματική πρόταση απευθύνεται σε δυναμικούς και φιλόδοξους επιχειρηματίες – Franchisees, όπου με αρχικό κεφάλαιο επένδυσης από 33.000€, δημιουργούν την πλέον σύγχρονη, διαχρονική και προηγμένης τεχνολογίας επιχείρηση στο χώρο του αυτοκίνητου και όχι μόνο και παράλληλα πραγματοποιούν υψηλές αποδόσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, οικονομικά στοιχεία και παρουσίαση της επιχειρηματικής πρότασης - κατάστημα καλέστε σήμερα στη New Business στο τηλεφωνικό κέντρο 210 3473190 ή επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας μας www.newbusiness.gr