Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα στην Ανδρο για την Maistrali Safety®

08/02/2011

Μία νέα συνεργασία η όγδοη προστέθηκε στο Δίκτυο της Maistrali Safety® στο Μπατσί της Ανδρου, τηλ. 6972-608195 με συνεργάτη Licensee (Αδειούχο) τον κ. Σπυρίδωνα Τούντα. Με αυτήν την νέα συνεργασία η εταιρεία σηματοδοτεί την έναρξη και νέων συνεργασιών με το σύστημα Licensing SoHo. Η Maistrali Safety® συνεχίζει την δημιουργία του πρώτου Δικτύου καταστημάτων πώλησης προιόντων και υπηρεσιών πυρόσβεσης, σωστικών και ιατρικών μέσων και συναφών προιόντων στην Ελλάδα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου και η ιστορία της ξεκινά το 1974 με την βασική αρχή που διέπει την εταιρεία και το Δίκτυο «εμείς θα εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη σαν να ήταν ο μοναδικός μας πελάτης». Η ανάπτυξη του Δικτύου ξεκίνησε το 2005 σε συνεργασία με την παλαιότερη εταιρεία ανάπτυξης δικτύων FC&D και τον κ. Σαρρή-Τζαμτζή Κωνσταντίνο, επιλέγοντας το Licensing ως μέθοδο συνεργασίας σε συνδιασμό με την σωστή επιλογή συνεργατών και την προσεκτική ανάπτυξη ώστε η υποστήριξη της Μητρικής προς το Δίκτυο να είναι η βέλτιστη κάθε φορά.

Τα προιόντα και οι υπηρεσίες που πουλάνε τα καταστήματα Maistrali Safety® διακρίνονται στις ακόλουθες κατηγορίες: Πυροσβεστικά, Αναγομώσεις Πυροσβεστήρων, Είδη Πυρανίχνευσης, Σχεδιασμό-Μελέτη-Εγκατάσταση και Υποστήριξη Πυρόσβεσης & Πυρανίχνευσης, Φωτισμούς Ασφαλείας, Είδη Συναγερμών, σειρήνες, ειδικοί συναγερμοί, Γκάμα Εξαρτημάτων και Ανταλλακτικών Πυρασφάλειας, Φαρμακεία πρώτων βοηθειών, Ιατρικά Μηχανήματα (πχ. Συμπυκνωτές, Νεφελοποιητές κλπ), Ιατρικά αέρια (πχ.Οξυγόνο), Είδη προσωπικής ασφάλειας, Σωστικά, Είδη Οδοσήμανσης κλπ. Το μίγμα των πελατών καλύπτει: Δημόσιο (Υπηρεσίες, Δήμους, Νοσοκομεία, Σχολεία, Ιατρικά Κέντρα), Επαγγελματίες (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Βιοτεχνίες, Συνεργεία, Εστιατόρια, Κέντρα διασκέδασης κλπ), Θαλάσσιος τομέας (Πλοία, Εμπορικά, Αλιευτικά, Ναυαγοσωστικά, Σκάφη Αναψυχής κλπ), Ιδιώτες (Κατοικίες, Αυτοκίνητα, Λεβητοστάσια κλπ).

Το πακέτο Maistrali Safety® (www.maistralisafety.gr) είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και αποτελεί την σύγχρονη απάντηση σε μία αγορά με κατακερματισμένο και χωρίς καθετοποιημένη οργάνωση ανταγωνισμό. Είναι φυσικό λοιπόν να είναι από τα πιο ελκυστικά της αγοράς, αφού απαιτεί χαμηλό αρχικό κεφάλαιο επένδυσης και ικανοποιητική απόδοση. Η πρόταση Licensing απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και σε ιδιώτες. Το πακέτο συνεργασίας περιλαμβάνει σχεδιασμό, εκπαίδευση, προϊόντα, διαφήμιση και συνεχή υποστήριξη. Καταστήματα σήμερα υπάρχουν σε Σύρο (2), Τήνο, Πάρο, Μύκονο,Καρπενήσι και Σίφνο ανεβάζοντας την Maistrali Safety® στην 1η θέση των Δικτύων που αναπτύσσονται κυρίως εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.