Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΤΥΩΝ EVAL POINT & EVAL OUTBOARD

07/02/2011

Το 2ο Συνέδριο του Δικτύου EVAL POINT που αθόρυβα και αποτελεσματικά ξεκίνησε την ανάπτυξη του το 2009 έλαβε χώρα στην έδρα της μητρικής εταιρείας στο Ιλιον Αττικής την Δευτέρα 29-11-2010. Στο συνέδριο που είχε πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς παραβρέθησαν εκτός των μελών του Δικτύου EVAL POINT και τα μέλη του νέου Δικτύου EVAL OUTBOARD καθώς και νέοι υποψήφιοι που βρίσκονται σε φάση ένταξης για την νέα χρονιά.

Η εταιρεία Ε.Γ.ΒΑΛΛΙΑΝAΤΟΣ ΑΕΒΕ Αδειοπάροχος εταιρεία των Δικτύων είναι μία από τις σημαντικότερες αν όχι η σημαντικότερη, Ελληνική παραγωγική και εμπορική επιχείρηση στον κλάδο των ναυτιλιακών καταναλωτικών ειδών και σωστικών μέσων από το 1976. Κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας ενώ τα προιόντα της περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας. Η EVAL(www.eval.gr) καλύπτει με τα προιόντα της τόσο την εγχώρια αγορά όσο και το εξωτερικό (Βαλκάνια, Μεσόγειος, Ρωσία, Αραβικές χώρες, Ασία, Αυστραλία κλπ), έχοντας slogan το «The Best you need for Marine!». Τον σχεδιασμό και τον συντονισμό των δικτύων EVAL POINT & EVAL OUTBOARD έχει αναλάβει η παλαιότερη εταιρεία ανάπτυξης δικτύων στην Ελλάδα FC&D The Development eXperts. Τα οφέλη της συνεργασίας κάθε μέλους των δύο Δικτύων, σύμφωνα με τον κ.Σαρρή-Τζαμτζή είναι, η ένταξη στο σύστημα χωρίς αρχικό δικαίωμα εισόδου, η μη ύπαρξη συνεχών δικαιωμάτων (Royalties), η χρήση του σήματος EVAL, η προτεραιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση, οι ειδικές τιμές και οι ειδικοί τρόποι πληρωμής, η ελαχιστοποίηση του stock, η εκπαίδευση, το marketing, οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις, καθώς και η συνεχής υποστήριξη μέσα από μία εξειδικευμένη ομάδα που ανήκει στο (N.S.D : Network Support Department) της εταιρείας.

Στο 2ο Συνέδριο ο Πρόεδρος της εταιρείας κ.Ευάγγελος Βαλλιανάτος σε ένα πολύ θετικό κλίμα ανέφερε στον χαιρετισμό του «Ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο 2010, που έγινε η πρώτη μας συνάντηση, με μια ομάδα 15 συνεργατών, σήμερα η ομάδα μας απαριθμεί 29 συνεργάτες, σε λιγότερο από έναν χρόνο» για να συνεχίσει, «η προσπάθεια αυτή βασίζεται στην μακρόχρονη δοκιμασμένη σχέση, στην ειλικρίνεια, στην εντιμότητα, στην παροχή γρήγορης εξυπηρέτησης, στην πλήρη κάλυψη των παραγγελιών και την διαρκή ανάπτυξη της γκάμας με νέα πρωτοποριακά προϊόντα». Στην συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες και παρουσίασες από εξειδικευμένους ομιλητές με θέμα:

  • Επισκόπηση της αγοράς υπό το πρίσμα των ειδικών συνθηκών που βιώνει η ελληνική οικονομία
  • Παρουσιάση των στρατηγικών στόχων για το 2011
  • Εκτενής αναφορά στις εξωλέμβιες μηχανές PARSUN
  • Παρουσίαση νέων προιόντων
  • Παρουσίαση του νέου καταλόγου για το 2011
  • Παρουσίαση πλάνου προωθητικών ενεργειών για το 2011.

Ο κ. Βαλλιανάτος απευθυνόμενος στους συνεργάτες του δικτύου, έκλεισε την συνάντηση υπογραμμίζοντας ότι «Η επιθυμία της EVAL σ’ αυτόν τον δύσκολο καιρό είναι να στηρίξουμε όσο μπορούμε την ομάδα των συνεργατών μας, ώστε με την δική σας ανάπτυξη, προβολή και οργάνωση, να αναπτύξουμε και να δυναμώσουμε την μεταξύ μας συνεργασία».