Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα στην Νέα Ιωνία

03/02/2011
Καφεκοπτείο Λουμίδης Ν. Ιωνία

Το νέο Καφεκοπτείο Λουμίδη στη οδό Λεωφόρο Ηρακλείου άνοιξε στην αγορά της Νέας Ιωνίας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του καφεκοπτείου σε συνδυασμό με την παράδοση της Οικογένειας Λουμίδη κατάφεραν να δέσουν το παλιό με το καινούριο και να παρασύρουν τους πελάτες του σε ένα ταξίδι γεύσης και αισθητικής που ξεκινάει από τις αρχές του περασμένου αιώνα.
Στο καινούριο καφεκοπτείο ο πελάτης μπορεί να βρει τον γνωστό φρεσκοαλεσμένο καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη αλλά και ποικιλία καφέδων και τσαγιών, σε πολλούς εύγευστους και πρωτότυπους συνδυασμούς. Μαζί με τον καφέ, ο πελάτης μπορεί να βρει λαχταριστά γλυκίσματα, τραγανά κουλουράκια και ιδιαιτέρα προϊόντα. Βότανα, γλυκά του κουταλιού, λουκούμια, και άλλα διαλεχτά τοπικά προϊόντα από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδος προσφέρουν στον πελάτη μια ξεχωριστή αισθησιακή εμπειρία, όλα σε προσιτές τιμές και πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Οικογένειας Λουμίδη. Το έμπειρο προσωπικό είναι δίπλα του ως συνοδοιπόρος για ένα ταξίδι σε γεύσεις και αισθήσεις που προσφέρουν ποιότητα και απόλαυση.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη απευθύνονται σε πελάτες – κάθε ηλικίας – με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και φρεσκάδας για τον καφέ που απολαμβάνουν. Απευθύνονται σε όλους αυτούς που θέλουν μέσα από μια εμπειρία καφέ να χτίσουν ανθρώπινες σχέσεις και να προσφέρουν απόλαυση στους καλεσμένους τους, στην οικογένειά τους, στον εαυτό τους.