Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Τρία νέα καταστήματα μέσα στο 2010

12/01/2011
Τρία νέα Καφεκοπτεία Λουμίδη, στην Χίο, στην Λάρισα και στην Νέα Ιωνία, άνοιξαν της πόρτες τους μέσα στο 2010 και μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο την αλυσίδα του δικτύου της Οικογένειας Λουμίδη. Τα νέα Καφεκοπτεία Λουμίδη αλέθουν τον καφέ μπροστά στο πελάτη και οι δρόμοι της περιοχής τους πλημμυρίζουν με άρωμα που μοσχοβολάει.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη απευθύνονται σε πελάτες – κάθε ηλικίας – με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και φρεσκάδας για τον καφέ που απολαμβάνουν. Απευθύνονται σε όλους αυτούς που θέλουν μέσα από μια εμπειρία καφέ να χτίσουν ανθρώπινες σχέσεις και να προσφέρουν απόλαυση στους καλεσμένους τους, στην οικογένειά τους, στον εαυτό τους.
Μαζί με τον καφέ, ο πελάτης μπορεί να βρει λαχταριστά γλυκίσματα, τραγανά κουλουράκια και ιδιαιτέρα προϊόντα. Βότανα, γλυκά του κουταλιού, λουκούμια, και άλλα διαλεχτά τοπικά προϊόντα από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδος προσφέρουν στον πελάτη μια ξεχωριστή αισθησιακή εμπειρία, όλα σε προσιτές τιμές και πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Οικογένειας Λουμίδη. Το έμπειρο προσωπικό είναι δίπλα του ως συνοδοιπόρος για ένα ταξίδι σε γεύσεις και αισθήσεις που προσφέρουν ποιότητα και απόλαυση.
Ο μοντέρνος σχεδιασμός των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε συνδυασμό με την παράδοση της Οικογένειας Λουμίδη καταφέρνουν να δέσουν το παλιό με το καινούριο και να παρασύρουν τους πελάτες τους σε ένα ταξίδι γεύσης και αισθητικής που ξεκινάει από τις αρχές του περασμένου αιώνα.
ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ

Κατάστημα Νέας Ιωνίας

Κατάστημα Λάρισας

Κατάστημα Χίου