Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Μοναδικές εκπτώσεις έως και 60%

19/01/2011

H Dexim, κάνοντας φανταστικές εκπτώσεις σε όλα τα χειμερινά της σχέδια, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε όσα ζευγάρια θέλετε στη μισή τιμή!

Οι μοναδικές εκπτώσεις της Dexim έως και 60%, πραγματοποιούνται από 15 Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και σας δίνουν την δυνατότητα να εμπλουτίσετε ή να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας εύκολα και οικονομικά επιλέγοντας από την μεγάλη χειμερινή συλλογή της Dexim με σχέδια και χρώματα που θα καλύψουν και το πιο απαιτητικό γούστο. Αποκτήστε ψηλοτάκουνες γόβες, άνετες μπότες, εντυπωσιακές γαλότσες ή προκλητικά μποτάκια σε απίστευτες τίμες.

Στην πλούσια χειμερινή συλλογή της Dexim μπορείτε επίσης να βρείτε μοναδικά ανδρικά και παιδικά σχέδια που συνδυάζουν την άνεση και το στυλ.

Η χειμερινή συλλογή της Dexim θα χαρίσει βήματα αποπλάνησης που εντυπωσιάζουν και θα δικαιώσει τις επιλογές σας. Ο μοναδικός συνδυασμός ποιότητας-τιμής που προσφέρει η Dexim θα κυριαρχήσει για μια ακόμη φορά στη ντουλάπα σας.

Αναζητείστε τα λοιπόν σε ένα από τα 29 καταστήματα Dexim σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις.