Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα διεύθυνση για το κατάστημα Dexim.

15/12/2010
Dexim

Η Dexim στο πλαίσιο της ανάπτυξης της, εξελίσσεται και στοχεύει στην ανανέωση των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το κατάστημα Dexim της Καλαμάτας μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση, Βασιλέως Γεωργίου 2 και Ανδρέα Σκιά.

Το κατάστημα Dexim σε ένα χώρο 220 τμ, άνοιξε τις πόρτες του στις 13 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας τη χειμερινή συλλογή, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και υπόσχεται μέσα από την πλούσια συλλογή της, να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας.!

Η φετινή συλλογή της Dexim, πιστή στις εξελίξεις της μόδας συνδυάζει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με τα πιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα για να εντυπωσιάσετε όπου κι αν βρίσκεστε! Επιλέξτε, ανάμεσα σε κομψές μπαλαρίνες, sexy γόβες ή άνετες μπότες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.
Διαλέξτε για τους μικρούς σας ήρωες άνετα παπουτσάκια που θα τους ακολουθήσουν στις ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού τους, ενώ η ανδρική συλλογή από κομψά μοκασίνια και άνετα αθλητικά θα καλύψει το απαιτητικό ανδρικό γούστο.

Η Dexim σας καλεί να επισκεφθείτε το κατάστημα και επωφελούμενοι από τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς να κάνετε την κάθε σας εμφάνιση να συζητηθεί!