Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

10 εκπαιδευτικά κέντρα Engineering i-point πανελλαδικά, ήδη σε λειτουργία

29/11/2010

H Engineering Intelligence, καινοτόμος εκπαιδευτικός οργανισμός δια-βίου μάθησης για μηχανικούς, ανακοινώνει την ίδρυση και λειτουργία 10 εκπαιδευτικών κέντρων πανελλαδικά. Μέσα σε 3 μήνες από τη δημιουργία του πρώτου licensed σημείου του εκπαιδευτικού οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκαν και βρίσκονται ήδη σε λειτουργία 10 εκπαιδευτικά κέντρα με πανελλαδική διασπορά, υπό τον διακριτικό τίτλο Engineering i-point. Τα νέα εκπαιδευτικά κέντρα εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε Αγρίνιο, Δράμα, Ιωάννινα, Καβάλα, Λαμία, Σάμος, Χαλκίδα και Χανιά.
Στα νέα εκπαιδευτικά κέντρα παρέχεται το σύνολο των εκπαιδευτικών λύσεων της Engineering Intelligence με καινοτόμα σεμινάρια για στατικές και αρχιτεκτονικές μελέτες μηχανικών, ευρωκώδικες και κανονισμούς δόμησης, real estate και άλλα κατασκευαστικά θέματα. Ιδιαίτερη επιτυχία γνωρίζουν τα ενεργειακά σεμινάρια που διεξάγονται στα κέντρα Engineering i-point τα οποία καλύπτουν θεματολογία για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακές μελέτες, αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού, βιοκαύσιμα, γεωθερμία, αιολική ενέργεια, φυσικό αέριο κ.α.
Η Engineering Intelligence είναι ένας καινοτόμος εκπαιδευτικός οργανισμός δια βίου μάθησης, που έχει ως κύρια αποστολή να παρέχει στον επαγγελματία μηχανικό υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εφαρμοσμένα πεδία της αγοράς εργασίας των μελετών και κατασκευών. Η θεματολογία των σεμιναρίων αφορά εξειδικευμένα πακέτα λογισμικού για μηχανικούς, την αντίστοιχη τεχνική νομοθεσία και κανονισμούς, καθώς και πρακτικές απαντήσεις σε θέματα της κάθε ειδικότητας.
Περισσότερες πληροφορίες για την Engineering Intelligence καθώς και το δίκτυο συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων Engineering i-Points μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.engineering-intelligence.gr. Το δίκτυο των εκπαιδευτικών κέντρων Engineering i-points αναπτύσσεται από την Digital Business Netwroks Ltd. (www.dbn.gr).