Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Εκπαίδευση & πιστοποίηση σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής με 149 €

25/11/2010

Το δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων Πληροφορικής ExpertIN (www.expertin.gr) και ο φορέας πιστοποίησης ICT Europe προετοίμασαν μια μοναδική προσφορά για όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε βασικές δεξιότητες χειρισμού Η/Υ και να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ.
 
Πιο συγκεκριμένα η προσφορά περιλαμβάνει εκπαίδευση διάρκειας 120 ωρών με e-learning στις κάτωθι εκπαιδευτικές ενότητες:

  • Χρήση Η/Υ & διαχείριση αρχείων
  • Επεξεργασία κειμένου με το MS Word
  • Επεξεργασία λογιστικών φύλλων με MS Excel
  • Προετοιμασία επαγγελματικών παρουσιάσεων με MS PowerPoint
  • Επεξεργασία βάσεων δεδομένων με MS Access
  • Χρήση διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ποιότητα του εκπαιδευτικού προγράμματος και οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν την αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, ICT Intermediate (6 ενοτήτων), στην προσφορά περιλαμβάνεται επίσης:

  • Η έκδοση κάρτας δεξιοτήτων του φορέα
  • Το κόστος των εξετάσεων 6 ενοτήτων
  • Η έκδοση του πιστοποιητικού

Το κόστος του πακέτου εκπαίδευσης και πιστοποίησης ανέρχεται μόλις στα 149 Ευρώ και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την αναβάθμιση των επαγγελματικών προσόντων κάθε ενδιαφερομένου, με πολύ χαμηλό κόστος. Η προσφορά διατίθεται από επιλεγμένα εκπαιδευτικά κέντρα του πανελλαδικού δικτύου της ExpertIN που συνεργάζονται με τον φορέα πιστοποίησης ICT Europe.
 
H ExpertIN-Information Science Training Technologies μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης επιχειρησιακής δράσης, αποτελεί σήμερα τον πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οργανισμό Πληροφορικής στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και έναν από τους πρωτοπόρους της Ευρώπης. Στις σελίδες του δικτυακού τόπου, www.expertin.gr θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN, καθώς επίσης και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας με όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα του δικτύου.
 
Πληροφορίες Franchise: www.dbn.gr, 210 5777780.