Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Προετοιμασία για GMAT – GRE μέσω της καινοτομίας noesis, αποκλειστικά στα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SO EASY

23/11/2010

Τα κέντρα ξένων γλωσσών so easy ® συνεχίζουν να πρωτοπορούν, προσφέροντας την υπερσύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα noesis στην υπηρεσία των υποψηφίων για τα tests GMAT και GRE. Πλέον, η προετοιμασία των υποψηφίων για την απόκτηση των δυο πιστοποιητικών υλοποιείται με ευχέρεια και αμεσότητα από την άνεση του σπιτιού τους, χάρη στα πλεονεκτήματα που τους παρέχει η καινοτομία noesis, σε συνδυασμό με την παρακολούθηση μαθημάτων στο so easy ® της γειτονιάς τους.
Το πρόγραμμα noesis αποτελεί την πλέον σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα εκμάθησης ξένης γλώσσας που εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και η οποία διατίθεται αποκλειστικά από τα κέντρα ξένων γλωσσών so easy ®. H ψηφιακή πλατφόρμα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να προετοιμαστούν για την εισαγωγή τους σε αγγλόφωνα Πανεπιστήμια για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές.
Μέσω των ψηφιακών μαθημάτων του προγράμματος noesis, προσφέρεται η δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και την ικανότητα κατανόησης γραπτών και ακουστικών κειμένων, έτσι ώστε να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτούμενες εξετάσεις απόκτησης των πιστοποιητικών για την εκπαιδευτική ή επαγγελματική αξιολόγηση εισαγωγής τους σε Αγγλόφωνα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Συγκεκριμένα, η προετοιμασία των εξειδικευμένων μαθημάτων των κέντρων ξένων γλωσσών so easy® αφορά τα διπλώματα:

  • GMAT – Η εξέταση στην αγγλική γλώσσα που βοηθά τα Οικονομικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια να αξιολογήσουν τα προσόντα των υποψηφίων για μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και γενικότερα σε οικονομικά τμήματα
  • GRE – Η εξέταση που μετρά τις γλωσσικές και μαθηματικές δεξιότητες, την κριτική σκέψη και τις ικανότητες αναλυτικής γραφής βοηθώντας τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να αξιολογήσουν τον σπουδαστή, ενώ η ισχύς της πιστοποίησης των παραπάνω δεξιοτήτων δεν περιορίζεται σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα σπουδών

Επωφεληθείτε από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ψηφιακής εκπαίδευσης του προγράμματος noesis, που σε συνδυασμό με την παρακολούθηση μαθημάτων στα κέντρα so easy ® της γειτονιάς σας, σας προετοιμάζουν κατάλληλα για την είσοδο σας στα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια και τις σημαντικότερες εταιρίες του κόσμου. Βελτιώστε τις γνώσεις σας μέσω των εξειδικευμένων εφαρμογών, εξοικονομώντας χρόνο και αναπτύσσοντας αποτελεσματικά την ικανότητα κατανόησης γραπτών και ακουστικών κειμένων, πάντα με την on line υποστήριξη και καθοδήγηση των άριστα καταρτισμένων εκπαιδευτικών των κέντρων ξένων γλωσσών so easy ®.