Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Nέο Δίκτυο EVAL OUTBOARD

17/11/2010

EVAL OUTBOARD ονομάζεται το νέο Δίκτυο της Ελληνικής παραγωγικής και εξαγωγικής εταιρείας Ε.Γ.ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ με αντικείμενο τις εξωλέμβιες μηχανές που ξεκίνησε την ανάπτυξη του.

Η Αδειοπάροχος εταιρεία είναι μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές παραγωγικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις στον κλάδο των ναυτιλιακών καταναλωτικών ειδών και σωστικών μέσων από το 1976. Κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας ενώ τα προιόντα της περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας. Η EVAL (www.eval.gr) καλύπτει με τα προιόντα της τόσο την εγχώρια αγορά όσο και το εξωτερικό (Βαλκάνια, Μεσόγειος, Ρωσία, Αραβικές χώρες, Ασία, Αυστραλία κλπ), με υπογραφή το «The Best you need for Marine!». Η επιτυχία του πρώτου δικτύου σε συνεργασία με τον κ.Σαρρή-Τζαμτζή Κωνσταντίνο (FC&D) το 2009 με σήμα EVAL POINT (καταστήματα πώλησης ναυτιλιακών ειδών) έδωσε τα εχέγγυα στην εταιρεία για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και 2ου Δικτύου το με αντικείμενο τις εξωλέμβιες μηχανές κάτω από το σήμα EVAL OUTBOARD.

Το νέο Δίκτυο EVAL OUTBOARD σχεδιάσθηκε, οργανώθηκε και ξεκίνησε την ανάπτυξη του το 2010. Μέχρι τέλος Αυγούστου εντάχθηκαν σε αυτό 4 καταστήματα (Λαμία, Βόλος, Λευκάδα, Κέρκυρα) ενώ υπάρχουν συζητήσεις με ενδιαφερόμενους και από άλλες περιοχές. Ως πρόταση συνεργασίας του Δικτύου EVAL OUTBOARD επελέγει από τον κ.Σαρρή-Τζαμτζή η μέθοδος του Licensing την οποία από το 2003 έχει υλοποιήσει με επιτυχία σε πολλά δίκτυα. Είναι ιδιαίτερα ελκυστική, αφού προσφέρει στον νέο Συνεργάτη την δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί ελεύθερα και χωρίς οικονομικούς ή άλλους περιορισμούς στην τοπική του αγορά, αξιοποιώντας τα ποιοτικά και πάντοτε με τις αυστηρότερες προδιαγραφές προιόντα, όπως επίσης και τις οργανωμένες υπηρεσίες εθνικού και τοπικού (Local Store) Marketing της Μητρικής εταιρείας. Εκτός αυτών των προνομίων το κάθε νέο μέλος του Δικτύου κερδίζει ακόμη από την χρήση του σήματος, την προτεραιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση, την ελαχιστοποίηση του stock, την εκπαίδευση, τα events, τους διαγωνισμούς, τις κληρώσεις, τις ειδικές τιμές, τους ειδικούς τρόπους πληρωμής καθώς και από την καθημερινή υποστήριξη μέσα από μία εκπαιδευμένη ομάδα υποστήριξης που ανήκει στο N.S.D (Network Support Department) της εταιρείας.

Επενδύοντας στην αξιοπιστία, την ισχυρή παράδοση, την ποιότητα των προϊόντων και την άριστη σχέση value/money, τα δίκτυα EVAL OUTBOARD και EVAL POINT αναδεικνύονται σε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία, τα οποία υποστηρίζει, αναπτύσσει και ανανεώνει, με συνεχή εισαγωγή νέων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Επόμενος στόχος της Ε.Γ.ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ είναι η διερεύνηση της ανάπτυξής της στο εξωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες : T.210-6930780, e_mail: info@fcd.gr