Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα Dexim στην Πάτρα!

10/11/2010

Η Dexim ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του 31ου καταστήματος στην περιοχή της Πάτρας μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου μέσα στα πλαίσια υλοποίησης του αναπτυξιακού της πλάνου.

Τo κατάστημα, που θα βρίσκεται στη διεύθυνση Ερμού 42, υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει φέρνοντας στην Πάτρα τη πλούσια χειμερινή συλλογή υποδημάτων Dexim, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά υποδήματα.

Χρησιμοποιώντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ασυναγώνιστη σχέση αξίας-τιμής, η Dexim, δημιουργεί νέα σχέδια έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας. Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υπόδησης η Dexim, συνεχίζει να εξελίσσεται, να ανανεώνεται και να δημιουργεί ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, έτοιμο να αντεπεξέλθει σε κάθε απαίτηση. Καταφέρνει έτσι να δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς και αφοσιωμένους πελάτες κατά μήκος της χώρας.

Η Dexim κατανοώντας οποιαδήποτε επιθυμία, σας καλεί να επισκεφτείτε το νέο κατάστημα της και να ανακαλύψετε την ολοκαίνουρια συλλογή της στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.