Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Δυναμική ανάπτυξη για τα Mandarino

04/11/2010

Η εταιρεία δημιουργίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων και δικτύων πωλήσεων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης easyfranchise του Ομίλου SO EASY® με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την γνωστή εταιρία Φράγκος ΑΕ με στόχο την ανάπτυξη των σημάτων MARASIL & Mandarino στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η Φράγκος ΑΕ δραστηριοποιείται για περισσότερες από δύο δεκαετίες αποκλειστικά με την παιδική ένδυση.

Σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των Marasil & Mandarino στο εξωτερικό, ήδη η easyfranchise υποστήριξε και συμμετείχε μαζί με την Φράκος ΑΕ στην έκθεση Buybrand στη Ρωσία. Η άρτια οργάνωση, η σωστή προετοιμασία και η επί τόπου στήριξη και συνεργασία των έμπειρων στελεχών της easyfranchise οδήγησε σε απόλυτη επιτυχία, αφού το περίπτερο της MARASIL θεωρήθηκε ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ενώ το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών ήταν έντονο και εκδηλώθηκαν σοβαρές υποψηφιότητες, όχι μόνο από περιοχές της Ρωσίας αλλά και από το Καζακστάν, την Αρμενία, την Μολδαβία και άλλες χώρες.

Πρόκειται για τη δέκατη πέμπτη εταιρεία που μέσα στο 2010 έχει εμπιστευτεί την ανάπτυξη της στην easyfranchise, η οποία εξειδικεύεται πέρα από τη δυναμική ανάπτυξη των σημάτων των πελατών της εντός Ελλάδος και Κύπρου, στην εξαγωγή ελληνικών συστημάτων franchise στο εξωτερικό υποστηρίζοντας τη διεθνή ανάπτυξη σε περισσότερες από είκοσι χώρες σε όλες τις ηπείρους. Από τους βασικούς άξονας για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων είναι η οργάνωση και ο συντονισμός της προβολής των εταιρειών σε εκθέσεις στο εξωτερικό, η παρουσίαση τους σε επιχειρηματίες του εξωτερικού και η ανάπτυξη του δικτύου τους μέσω πωλήσεων, τις οποίες έχει αναλάβει να πραγματοποιεί η ομάδα στελεχών της easyfranchise.

Η easyfranchise διαφοροποιείται στο χώρο της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών δικαιόχρησης στην Ελλάδα, συνδυάζοντας πολλές δεκαετίες τεχνογνωσίας όχι μόνο στον συμβουλευτικό τομέα αλλά και στην οργάνωση, ανάπτυξη και διαχείριση δικτύων franchise.

Ως μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων SO EASY® αξιοποιεί το απόσταγμα της γνώσης και εμπειρίας προς όφελος των πελατών της, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα στο επίπεδο ποιοτικής σχεδίασης και οργάνωσης δικτύων πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών καθώς και στην ανάπτυξη ισχυρών δικτύων franchise στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ουσιαστική συνεισφορά της, τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο, στη δημιουργία και ανάπτυξη των δικτύων αυτών, επιτυγχάνεται προσδιορίζοντας τα ιδιαίτερα μοναδικά χαρακτηριστικά των πελατών της και ενισχύοντάς τα, ώστε να προσφέρουν καινοτομική αξία μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους εντός του παγκόσμιου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ:
Κουντουριώτου 108, Πειραιάς - τηλ. 210 4225424, fax: 210 4128382,
e-mail: info@easyfranchise.gr, http://www.easyfranchise.gr