Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Social Media Marketing από τα WIN.NET. Νέα Ψηφιακή Εποχή για τις Επιχειρήσεις

05/11/2010

Το πρόγραμμα Win.Business, των Κέντρων Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net®, μέλος του Ομίλου So Easy®, εισάγει τον επαγγελματία στην ψηφιακή εποχή του Internet και τις τεχνικές του Social Media Marketing, παρέχοντας τη γνώση ώστε να επωφεληθεί των αναρίθμητων δυνατοτήτων της τεχνολογίας, προβάλλοντας με επιτυχία και αποτελεσματικότητα την επιχείρησή του. Μέσω των διαδραστικών μαθημάτων των Win.net®, οι επαγγελματίες θα αποκτήσουν την ευχέρεια να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα στο internet, να αναπτύξουν το δίκτυό τους εκμεταλλευόμενοι την εμπορική δυναμική των social networking media όπως και να προωθήσουν μαζικά την καμπάνια της επιχείρησης τους μέσω ηλεκτρονικής αποστολής, ελαχιστοποιώντας το κόστος.
Παράλληλα, η εκπαίδευση στη διαχείριση και την αποτελεσματική χρήση του Internet, δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να είναι σε άμεση επαφή με το ανθρώπινο δυναμικό του ανεξάρτητα με τον χώρο και τον τόπο δραστηριοποίησης της επιχείρησης, ενώ συγχρόνως θα είναι σε θέση να ελέγχει και να διαχειρίζεται άμεσα και αποδοτικά το σύνολο των καθημερινών πληροφοριών που λαμβάνει.
Το Internet αποτελεί πλέον για τις επιχειρήσεις ένα μέσο επικοινωνίας και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους, που με την κατάλληλη αξιοποίηση και την εκπαίδευση που προσφέρουν τα κέντρα Win.net, είναι δυνατό να επιφέρει υψηλότερη απόδοση της επιχείρησης καθώς και αύξηση των κερδών.
Μέσω από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τον σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που προσφέρεται στα κέντρα Win.Net, οι επιχειρηματίες θα αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να εντάξουν την επιχείρησή τους στην ψηφιακή εποχή και να προβούν σε προωθητικές ενέργειες των υπηρεσιών τους, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες που τους προσφέρονται μέσω του διαδικτύου και των παραγώγων του.
Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net® έχουν διαμορφώσει κατάλληλα τα τμήματα τους ώστε να συντελείται η καλύτερη και αποτελεσματικότερη μετάδοση της γνώσης, δημιουργώντας ολιγομελή τμήματα, παρέχοντας ιδανικό περιβάλλον διδασκαλίας και ηλεκτρονικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε σπουδαστή ξεχωριστά. Επισκεφθείτε τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net® και γίνετε μέλος της εξελιγμένης εκπαίδευσης που σας συνδέει με το μέλλον.
Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net
Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net, μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου so easy. κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο της Πληροφορικής εκπαίδευσης, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής και εφαρμογών ψηφιακής τεχνολογίας. Η δυναμική τους βασίζεται στην εξειδικευμένη διδακτική πρακτική, που απλουστεύει τη διαδικασία εκμάθησης ενώ συγχρόνως ενισχύει τη μαθητική αντίληψη για τη γνώση του αντικείμενου. Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net, παρέχουν πιστοποιήσεις γνώσεων, ως επίσημα εξεταστικά κέντρα μέσω των μεγαλύτερων διεθνών φορέων ECDL και ACTA που αναγνωρίζονται από το ελληνικό Δημόσιο, ενώ φιλοδοξούν να αποτελέσουν φορείς εκπαίδευσης νέων τεχνολογιών που θα αποτελέσουν μέρος της αυριανής καθημερινότητας.

Win.net - τηλ. 210 –4113312, e-mail: acadimaiko@win.net.gr, http://www.win.net.gr