Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Στρατηγική συνεργασία του δικτύου ExpertIN με τον φορέα πιστοποίησης ICT Europe

06/10/2010

Το δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων Πληροφορικής ExpertIN (www.expertin.gr) ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον φορέα πιστοποίησης ICT Europe (www.icteurope.gr).

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, τα εκπαιδευτικά κέντρα ExpertIN θα γίνουν εξεταστικά κέντρα της ICT Europe, προσφέροντας αντίστοιχα ταχύρρυθμα σεμινάρια και κύκλους σπουδών για το σύνολο των πιστοποιήσεων που διαθέτει ο φορέας. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται σημαντικά το portfolio υπηρεσιών εκπαίδευσης και πιστοποίησης που διαθέτει η ExpertIN, μέσα από το δίκτυο των 35 εκπαιδευτικών κέντρων που λειτουργούν πανελλαδικά.

Επίσης, ως στρατηγικός στόχος των ExpertIN & ICT Europe τίθεται η συνεργασία για έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων προγραμμάτων σπουδών δια βίου μάθησης, για διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, που θα οδηγούν στην απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης.

H ExpertIN-Information Science Training Technologies μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης επιχειρησιακής δράσης, αποτελεί σήμερα τον πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οργανισμό Πληροφορικής στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και έναν από τους πρωτοπόρους της Ευρώπης. Στις σελίδες του δικτυακού τόπου, www.expertin.gr θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN, καθώς επίσης και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας με όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα του δικτύου.


Πληροφορίες Franchise: www.dbn.gr, 210 5777780.