Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Εγκαίνια για το πρώτο By Nature στην Αττική !

27/08/2010
Η εταιρία φυτικών καλλυντικών By Nature κλείνει τον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησης στο franchise εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα στην Αττική , στον Άγιο Στέφανο.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2010 καλεί όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν ένα πραγματικά ξεχωριστό και διαφορετικό μαγαζί να παρευρεθούν στα εγκαίνια!

Η By Nature ιδρύθηκε το 2008 και έχει έδρα τη Λάρισα με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή καλλυντικών Spa , Ξύλινων Παιχνιδιών και Χειροποίητων Προϊόντων.

Η φιλοσοφία της εταιρίας αφορά στη συνεισφορά της στην βελτίωση του περιβάλλοντος και στην ευαισθητοποίηση του κοινού προωθώντας την οικολογική ιδέα και συνείδηση.

Η By Nature ξεκίνησε τη δραστηριότητά της έχοντας ώς στρατηγική το franchise.Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης πορείας του πρώτου εταιρικού της καταστήματος στη Λάρισα , τον Σεπτέμβριο του 2009 ανοίγει το πρώτο της franchise κατάστημα στο Αίγιο.Έκτοτε κ μέσα σε ένα χρόνο ακολουθεί ανοδική πορεία έχοντας στο ενεργητικό της συνολικά 5 καταστήματα σε Λάρισα , Αίγιο , Βόλο , Βέροια και Αγ.Στέφανο Αττικής.

Ελάτε να γνωρίσετε ένα πραγματικά παραμυθένιο μαγαζί γεμάτο χρώματα , παραδοσιακά διαχρονικά παιχνίδια , φυτικά καλλυντικά & αρώματα από τη φύση!