Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Μηνιαία Ενημέρωση Αλατοσπηλαίων Crystalotherapy

11/09/2011

Επιχείρηση Περιβάλλον
Δειτε την παρουσίαση των Αλατοσπηλαίων Crystalotherapy και του οικολογικού τους χαρακτήρα, στο βίντεο της ΕΤ3.

Νέο Αλατοσπήλαιο Crystalotherapy στη Γλυφάδα!
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση του μοναδικού σε διακόσμηση και ιδιοτήτων Αλατοσπηλαίου Crystalotherapy Γλυφάδας:

Μοντέλο Αλατοσπηλαίου Crystalotherapy:  45΄ λεπτά παραμονής ισοδυναμούν με 4,5 μέρες έκθεσης σε καθαρη θαλάσσια αύρα.  Το Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας θα παρέχει ατομικές και ομαδικές υπηρεσίες Crystalotherapy (έχει χωρητικότητα 16 ατόμων για ατομικές υπηρεσίες και 34 για ομαδικές υπηρεσίες.

Εξοπλισμός: Το Αλατοσπήλαιο Crystalotherapy  διαθέτει δύο φυσικές γεννήτριες ιχνοστοιχίων (1 καταρράκτη, 1 σαλίνα), 1 γεννήτρια ιχνοστοιχείων (halo generator) υγρού ορού (αυξάνει την δύναμη του μικροκλίματος κατά ½ ημέρα, ενδοδαπέδια θέρμανση  οικολογικών προδιαγραφών, και ειδική συσκευή Μουσικοθεραπείας και Χρωματοθεραπείας.

Χώρος και χρόνος εγκατάστασης: Το Αλατοσπήλαιο εγκαταστάθηκε στη Γλυφάδα. Το δωμάτιο όπου εγκαταστάθηκε το σπήλαιο έχει εμβαδόν 47 τ.μ.  Στο συγκεκριμένο αλατοσπήλαιο εφαρμόστηκε καινοτόμα τεχνική ώστε να αυξηθεί με ασφαλή και φυσικό τρόπο τόσο η χωρητικότητα όσο και οι ευργετικές ιδιότητες του μικροκλίματος. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε 16 ημέρες.

Νέα της Changeland
Η Changeland επεκτείνεται διεθνώς και αυτό θα είναι πλέον ο κύριος στόχος μας προκειμένου να διευρύνουμε το Ευρωπαϊκό δίκτυο των 60 αλατοσπηλαίων μας και να αναπτυχθούμε στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Είμαστε στην διάθεση σας, αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση και να παρέχετε μοναδικές υπηρεσίες.

Προϊόντα και υπηρεσίες της Changeland:
Πέραν των Αλατοσπηλαίων Crystalotherapy, η εταιρία μας εγκαθιστά σάουνες από ορυκτό αλάτι και αναλαμβάνει την διακόσμηση χώρων με ορυκτό αλάτι. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε παραπάνω:
www.changeland.com
+30 210 3222205
crystalotherapy@changeland.com