Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ από τη New Business στο Παγκράτι

30/07/2010

Νέο κατάστημα γρήγορης εστίασης ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ανοίγει η New Business στο Παγκράτι. Μετά το Κερατσίνι και τα Βόρεια Προάστια, ήρθε η ώρα να γευτεί και το κέντρο τις μοναδικές και παραδοσιακές γεύσεις που σε σφολιατοειδή και κρύα σάντουιτς που προσφέρουν τα καταστήματα ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ.
Ένας ακόμα κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ που από το 1970 προσφέρει γεύσεις που προάγουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Με μασκότ το χαρακτηριστικό σκίουρο, η εταιρία ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ κατάφερε να παραμείνει διαχρονικά το συνώνυμο της πρώτης επιλογής για τα σφολιατοειδή και τα κρύα σάντουιτς.
Η New Business σχεδιάζει, οργανώνει και αναπτύσσει το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ώστε να είναι αφενός ελκυστικό για τον τελικό καταναλωτή και αφετέρου να είναι και αποδοτικό για το συνεργάτη – franchisee που επιθυμεί να συνδέσει το όνομά του με την επώνυμη λύση που του προσφέρει η ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ.
Το νέο κατάστημα του δικτύου στο Παγκράτι θα ανοίξει σύντομα τις πύλες του προσφέροντας εδέσματα που δεν βρίσκουν σε κανένα άλλο κατάστημα του είδους. Στα καταστήματα μας, οι πελάτες μας επιλέγουν Προιόντα χειροποίητα νηστίσιμα και μη, αλλά και νέους κωδικούς σφολιατοειδών, όπως μελιτζανόπιτα, κολοκυθόπιτα, ρολό μπέικον ομελέτα, ρολό λαχανικών, ρολό σπετσοφάι, ρολό παπουτσάκι αλλά και πιο λεπτές γεύσεις για τα κρύα σάντουιτς βασισμένες σε γαλοπούλα, προσούτο, ανθότυρο, βαλσάμικο, τυρί Philadelphia κ.α.
Το νέο κατάστημα που δημιουργείται στο Παγκράτι είναι το αποτέλεσμα της συνέργιας, τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης της New Business με την παράδοση και εμμονή στην ποιότητα της ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ.
Το επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει η New Business στα καταστήματα ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ είναι αυτό που εγγυάται την εύρυθμη, αποδοτική και πολυετή λειτουργία του νέου καταστήματος σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά προϊόντα.
Η New Business ετοιμάζει ήδη να εντάξει στο δίκτυο ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ και νέους συνεργάτες-franchisees στην Αττική. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Franchise, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο 210 3473190 ή στο www.newbusiness.gr.