Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η SENATUS ενημερώνει για τις Αγροτικές Ασφαλίσεις

26/07/2016
Δελτίο τύπου

Η SENATUS ενημερώνει για τις Αγροτικές Ασφαλίσεις


Η SENATUS έδωσε το πιο δυνατό παρών στην 15η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς, η οποία αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για την τοπική οικονομία της Κρήτης, που εκτός των διοργανωτών της Γεωργικής Έκθεσης, συμβάλλουν και συμμετέχουν ενεργά, η Περιφέρεια Κρήτης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και ο Δήμος Φαιστού

Από τις 21 έως και τις 24 Ιουλίου επισκέφτηκαν το περίπτερο της SENATUS ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου κ.  Σπύρος Μακριδάκης, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος, Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο πρόεδρος της Αγροτικής Έκθεσης Μεσαράς, κ. Βαγγέλης Πρωτογεράκης, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Φαιστού καθώς και πλήθος φίλων και πελατών της SENATUS για να ενημερωθούν.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγινε δημόσια ενημέρωση για την «Αγροτική Ομπρέλα Ασφάλισης» από τη SENATUS η οποία βρίσκεται στο πλευρό του αγροτικού κόσμου με Αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, ασφαλίζοντας Αγροτικά κτίρια, Θερμοκήπια, Γεωργικά μηχανήματα, καλύπτοντας τη Φυτική Παραγωγή, εξασφαλίζοντας τις Μεταφορές Αγροτικών Προϊόντων, την Αστική Ευθύνη του επαγγελματία Αγρότη, δίνοντας κάλυψη ζημιών κατά τη μεταφορά αγροτικών προϊόντων, Ασφαλίζοντας ζημιές που προκληθούν σε τρίτους από την ελαττωματικότητα του προϊόντος, κ.α.

Οι αγρότες της Κρήτης αγκάλιασαν τη SENATUS που καλύπτει το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών του Αγρότη και της Αγροτικής μονάδας Ασφαλίζοντας Αγροτικά Κτίρια όπως: Σιλό/σιταποθήκες, Θερμοκήπια, Αποθήκες, Στέγαστρα, Ψυκτικοί θάλαμοι, Στάβλοι, Χοιροστάσια, Πτηνοτροφικές μονάδες, Συσκευαστήρια, Πατητήρια, Ελαιοτριβεία, Μύλοι, κ.α. Την ενημέρωση στο κοινό έκαναν οι Αντιπρόσωποι της SENATUS: Γιουμπάκης Γιάννης και Κοτά Ιωάννα, από το Ρέθυμνο, Πολιουδάκη Ελένη και Μακαρόνα Μαρία από τις Μοίρες, Πρωτογεράκης Βαγγέλης και Γιαχνάκη Λίτσα από το Τυμπάκι, Κοπιδάκη Ρένα από το Ηράκλειο, Αθανασάκης Μανώλης από το Αρκαλοχώρι.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της SENATUS έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφάλιση Φυτικής Παραγωγής που καλύπτει τους εξής κινδύνους: Καιρικά φαινόμενα, Χαλάζι, Χιόνι, Παγετός, Θύελλα, Κεραυνός, Πλημμύρα, Καπνός η και θερμότητα, Διάβρωση θεμελίων λόγω πλημμύρας, Καύσωνας - Ηλιακή ακτινοβολία, Φωτιά από βραχυκύκλωμα, Έκρηξη λέβητα, Διαρροή, Θραύση σωληνώσεων ύδρευσης, Άρδευσης, Θέρμανσης, Αποχέτευσης, Σεισμός, Καθίζηση, Ύψωση, Κατολίσθηση συνεπεία σεισμού, Υπερβολικές ή άκαιρες Βροχοπτώσεις, κ.α.

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκαν από τους Αντιπρόσωπους της SENATUS οι αγρότες για την Ασφάλιση μηχανημάτων Παραγωγής και Συσκευασίας από οποιαδήποτε αιφνίδια και απρόοπτη ζημιά ή απώλεια προκληθεί στο μηχάνημα, και θα οφείλεται ενδεικτικά σε αιτίες όπως: Αδεξιότητα, Αμέλεια χειριστή, Απροσεξία χειριστή, Πλημμύρα, κ.α. ενώ παρέχεται και η κάλυψη για Απώλεια Κερδών λόγω Μηχανικής Βλάβης.

Στόχος του Δικτύου της SENATUS διαθέτοντας 9 καταστήματα στην Κρήτη και με παρουσία Αντιπροσώπων σε 32 πόλεις συνολικά στην Ελλάδα είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση σύμφωνα με το πελατοκεντρικό μοντέλο που χρησιμοποιεί και βασίζεται στο να αποτελεί ο πελάτης ξεχωριστή προσωπικότητα και οντότητα και όχι έναν ανώνυμο λογαριασμό. Το τέλεια οργανωμένο A.S.S. (After Sales Service), η συνεχής ενημέρωση του κοινού, η γρήγορη αποζημίωση και η μοναδική σχέση «Ιδιότητας Μέλους» (SENATUS membership) που έχει σχεδιαστεί, κάνει τους στόχους εφικτούς, αφού έχει και διατηρεί διαπροσωπική, διαχρονική και αξιόπιστη σχέση µε τους πελάτες. Το πιο σημαντικό όµως εργαλείο προώθησης και προβολής  που διαθέτει η SENATUS είναι το χαμόγελο και το «ευχαριστώ» των πελατών, όλων εκείνων που έχουν κερδίσει µε το χαμόγελο, την έγκυρη, αξιόπιστη και αποτελεσματική πληροφόρηση και εξυπηρέτηση, αντάξιων της μεγάλης εμπιστοσύνης που εισπράτουν.
 




FOTO: από αριστερά
Γιουμπάκης Γιάννης, Πολιουδάκη Ελένη, Κοτά Ιωάννα, Πρωτογεράκης Βαγγέλης, Μακαρόνα Μαρία, Κοπιδάκη Ρένα, Αθανασάκης Μανώλης