Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Μεγαλώνει το δίκτυο Franchise της FIRE SAFETY CENTER

27/05/2016

Ο νέος DTE (Direct-To-Edit) Recorder της Focus Enhancements, διατίθεται από την Technotrade.gr και τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της.

Νέα συμφωνία Franchising υπογράφηκε πρόσφατα για την δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος του δικτύου Πυρασφάλειας, Πυρανίχνευσης, Καμερών, Συναγερμών FIRE SAFETY CENTER.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Περαία επί της οδού Θεσσαλονίκης 56 και ζώνη ευθύνης τον Δήμο Θερμαϊκού. Ο νέος συνεργάτης-Franchisee  κ. Αναστάσιος Παύλου, γνωστός Μηχανολόγος-Μηχανικός της περιοχής αφού αξιολόγησε την υποδομή, την τεχνογνωσία, το όνομα και τους ανθρώπους της μητρικής υπέγραψε την σύμβαση franchising η οποία εγκαινιάζει την ανάπτυξη του δικτύου εκτός Χαλκιδικής στην οποία η FIRE SAFETY CENTER είναι επικεφαλής εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με το πλάνο του συμβούλου ανάπτυξης FC&D The Development Expert (www.fcd.gr) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δημιουργίας της καινούργιας μονάδας και το νέο κατάστημα με την αποδοχή και την εμπιστοσύνη της περιοχής έχει αναλάβει ήδη πλήθος έργων τα οποία αυξάνονται συνεχώς.

Με moto «Το δίκτυο για την ασφάλεια σας» η FIRE SAFETY CENTER (www.firesafetycenter.gr) ξεκίνησε την λειτουργία της το 2005. Διαθέτει καταστήματα στον νομό Χαλκιδικής σε Πολύγυρο, Νέα Καλλικράτεια, Νέα Μουδανιά, Λάκκωμα ενώ, σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 5.000 τμ στην ΒΙΠΕ Λακκώματος δημιούργησε εργαστήριο επανελέγχου φιαλών χαμηλής πίεσης, σύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης (σύμφωνα με τις αυστηρές πιστοποιήσεις που απαιτούνται), αποθήκη, γραφεία και κέντρο εκπαίδευσης για ολόκληρο το δίκτυο. Το franchising άρχισε το 2011 προκειμένου με σοβαρό σχεδιασμό και προσεκτικά βήματα να αναπτύξει το δίκτυο της και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας.