Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Εγκαίνια νέας Αντιπροσωπείας SENATUS®

03/02/2016


H SENATUS πρωτοπόρος στην Ελλάδα και πολυβραβευμένη στον χώρο που η ίδια δημιούργησε, αναπτύσσεται με Franchise και παρέχει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται: Ασφαλίσεις – Ακίνητα – Τραπεζικά – Ενέργεια – Επιδοτήσεις – Μελέτες - Χρονομισθώσεις. Ο συνδυασμός τους έχει μία μοναδική τοποθέτηση στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη με το slogan «ο Άνθρωπός μας... της SENATUS». Το πλάνο Marketing που έχει σχεδιασθεί από τη Μητρική εταιρεία λαμβάνει πάντα υπόψιν τις τοπικές ιδιαιτερότητες και εκτελείται από τον κάθε έναν Συνεργάτη αποτελεσματικά αφού τοποθετείται σαφώς στις ανάγκες της περιοχής του.

Με εντυπωσιακά εγκαίνια το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 ξεκίνησε και επίσημα τις εργασίες του, το νέο γωνιακό κατάστημα Αντιπροσωπείας της SENATUS στο κέντρο της πόλης στην Ιεράπετρα επί της Λεωφόρου Καραμανλή & Βάρναλη 2, σ’ έναν ειδικά σχεδιασμένο πρωτότυπο και καλαίσθητο χώρο 100 τ.μ.  Πλήθος κόσμου, επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, τραπεζών, προμηθευτών και συνεργατών της SENATUS από όλη την Ελλάδα, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και τίμησαν με την παρουσία τους την κα. Θέμις Χριστοδουλάκη και τον κ. Δημήτρη Δερμιτζάκη ιδιοκτήτες της νέας Αντιπροσωπείας.

Τα καταστήματα SENATUS σαν σήμα είναι κατοχυρωμένα (Registered Trade Mark) και διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών ενώ το ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (SENATUS Software Package) εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση Συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη. Στόχος για τα καταστήματα SENATUS (www.senatus.gr) είναι να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή.

Η νέα Αντιπρόσωπος Ιεράπετρας κα. Θέμις Χριστοδουλάκη ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ενημέρωσε για την μοναδική ευκαιρία  της πλήρους και αποτελεσματικής κάλυψης σε όλους τους κλάδους Ασφάλισης με προγράμματα από 28 Ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης αλλά και μοναδικά πακέτα που διαθέτει η SENATUS. Ο κ. Δημήτρης Δερμιτζάκης απευθυνόμενος σε ολόκληρο το νομό Λασιθίου διαβεβαίωσε για τις ευκαιρίες που η SENATUS διαθέτει στα ακίνητα της περιοχής καθώς και για τις επενδυτικές επιλογές σε ενέργεια για τον κόσμο του Λασιθίου που μπορεί να ενημερωθεί άμεσα με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2842 11 0363.

Η SENATUS προσφέρει την μοναδική επιχειρηματική πρόταση Συνεργασίας και σας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να σας διασφαλίσει ενώ έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Συνεργάτη, υποψήφιο ή ενεργό, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUS όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Το πακέτο Franchise της SENATUS δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ο νέος Αντιπρόσωπος το  σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει  και να λειτουργήσει το δικό του ανεξάρτητο κατάστημα SENATUS στην περιοχή του. Στην περίπτωση μιας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι δυνατότητες του «Licensing Package SENATUS» αφενός για να αποκτήσει το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσει να βελτιώσει τις σχέσεις της με τους ήδη πελάτες.

Η παρουσία ανταγωνισμού είναι σε πολύ χαµηλό επίπεδο, με σημαντικό κατακερματισμό, παραµένοντας σε ξεπερασµένες και αναποτελεσματικές µεθόδους προσέγγισης και διατήρησης πελατών. Το δίκτυο Αντιπροσώπων της SENATUS δεν αισθάνεται καμία πίεση καθόσον το ολοκληρωμένο πακέτο που μοναδικά προσφέρει στην Ελληνική αγορά είναι ιδιαίτερα εύκολα και απλά αναγνωρίσιμο από τον τελικό καταναλωτή.




Αντιπροσωπεία Ιεράπετρας, Καραμανλή & Βάρναλη 2  
 



Στιγμιότυπο εγκαινίων



Αγιασμός