Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Το Chameleon στο BACARDI LEGACY!

20/10/2014

Το Chameleon αποτελεί την γευστική πρόταση του Ξαβιέ Μισαηλίδη για τον παγκόσμιο διαγωνισμό του BACARDI Legacy, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στην Ελλάδα. Στους προκριματικούς που πραγματοποιήθηκαν στο θέατρο Άλμα στις 20/10/14 ο Ξαβιέ Μισαηλίδης, ιδιοκτήτης του πετυχημένου μπαρ Holy Spirit στη Γλυφάδα, προκρίθηκε στην τελική φάση και πλέον διεκδικεί τη συμμετοχή του στον παγκόσμιο τελικό που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ.

Το #projectChameleon, έρχεται να ολοκληρώσει την άκρως συγκινητική παρουσίαση του κοκτέιλ που ενορχήστρωσε ο Ξαβιέ Μισαηλίδης, ακροβατώντας επάνω στα διαφορετικά ανθρώπινα συναισθήματα, μετουσιώνοντάς το και εικονοποιώντας το με πραγματικούς ανθρώπους – χαμαιλέοντες.

Το Chameleon, μέσα από τον παγκόσμιο διαγωνισμό του BACARDI Legacy, διεκδικεί μια θέση στο πάνθεον των κλασσικών κοκτέιλ. Άλλωστε η απλότητα στα υλικά, η αρωματική και γευστική πολυπλοκότητα του και ο συμβολικός χαρακτήρας του αποτελούν εχέγγυα που μπορούν να κάνουν τον Ξαβιέ να λάμψει στον παγκόσμιο τελικό του Σίδνεϊ!