Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η SENATUS ασφάλισε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της EMF στην Ελλάδα

24/10/2013

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο τύπου
 

Η SENATUS ασφάλισε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της EMF στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο Πανευρωπαϊκό γεγονός που διεξήχθη στη χώρα μας το 2013 ασφάλισε η SENATUS® (www.senatus.gr) σε συνεργασία με γνωστή ασφαλιστική εταιρεία του εξωτερικού. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Mini Football (EMF) επέλεξε την πρόταση της SENATUS® για να ασφαλίσει την διοργάνωση Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος “Μini Euro 2013” που διεξήχθη στις 13 Οκτωμβρίου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση, τη μεγαλύτερη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που διεξήχθη φέτος στη χώρα μας. Μια αναμφίβολα τιμητική επιλογή, με τις εικόνες από αυτή τη γιορτή του αθλητισμού να αποτελούν άξιο εκπρόσωπο της χώρας μας σε όλη τη γηραιά Ήπειρο με τη συμμετοχή 500 και πλέον αθλητών από 24 χώρες.

Οι 24 Εθνικές ομάδες χωρίστηκαν σε 6 ομίλους των τεσσάρων ομάδων και η κλήρωση των Ομίλων βασίζεται στα πρότυπα του Champions League με το “Μini Euro 2013” να δίνει ρυθμό σε όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα τη διαφημίζει σε όλη την Ευρώπη, αφού η NOVA και πολλά άλλα (πάνω από 20) τηλεοπτικά Ευρωπαϊκά δίκτυα μετέδωσαν τους αγώνες προέβαλαν το σημαντικό αυτό γεγονός. Συμμετείχαν οι Εθνικές αποστολές των χωρών: Ελλάδα, Γερμανία, Μαυροβούνιο, Τσεχία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Αγγλία, Ρουμανία, Τουρκία, Μολδαβία, Καζακστάν, Κροατία, Ιταλία, Ισραήλ, Κύπρος, Σκωτία, Ουαλία, Σλοβενία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ισπανία, Πολωνία.

Μαζί με τις αποστολές των εθνικών ομάδων έδωσαν την παρουσία τους μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας mini Football (EMF), Ραζβάν Μπουρλεάνου, ο αντιπρόεδρος Φιλιπ Τζούντα, ο Γεν. Γραμματέας Μπρούνο Αλπέζα, ο Υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ Κριστόφ Κοέτσι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής και Διευθυντής Marketing της EMF Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Γενικός Συντονιστής Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής Ευστράτιος Σιπετζής και ο Μοράν Γκέρα, μέλος της EMF.

Η SENATUS® πρωτοπόρος στην Ελλάδα στον χώρο που η ίδια δημιούργησε έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, η φιλοσοφία της SENATUS® είναι η πλήρης και αποτελεσματική κάλυψη της αγοράς σε συνδυασμό με την τήρηση των κανόνων και αξιών που διέπουν τον ΣΕΜΑ και τον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εφάρμοσε για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το Franchise ως μέθοδο ανάπτυξης και λειτουργίας λόγο της τεχνογνωσίας, της πολυετούς εμπειρίας, της υποδομής και της φιλοσοφίας της που είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη στους κανόνες και τις αξίες του Franchising.

Στόχος είναι τα καταστήματα SENATUS®, να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή. Η SENATUS®, µε την πλούσια και συνεχώς ανανεούµενη γκάµα των υπηρεσιών που διαθέτει, σε συνδυασµό µε τα παραπάνω αλλά και µε τον σύγχρονο τρόπο πώλησης, επικοινωνίας, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πελατών τους, φιλοδοξούν να αποτελέσουν πρότυπο λειτουργίας και απόδοσης όχι µόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις διεθνείς αγορές. Σήμερα το Δίκτυο Αντιπροσώπων της SENATUS® με παρουσία σε 32 περιοχές στην Ελλάδα έχει την ισχυρότερη παρουσία σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία Ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα ενώ η ανάπτυξη της είναι συνεχής και με σταθερά βήματα.