Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η Orchestra και η Prémaman ένωσαν τις δυνάμεις τους. Το πρώτο MEGASTORE κατάστημα στην Ελλάδα άνοιξε στις 6 Απριλίου στο Smart Park.

16/04/2013

Μετά την συγχώνευσή τους τον Ιούλιο του 2012 η Orchestra και η Prémaman οραματίζονται για την συνέχεια ένα κοινό-λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία επιτρέπει στις δύο εταιρείες να προσφέρουν στον καταναλωτή την καλύτερη δυνατή προσφορά σε είδη  βρεφανάπτυξης, εγκυμοσύνης, υπόδησης  και παιδική μόδα  από την πρώτη ηλικία μέχρι 14 ετών, αφού η μία εταιρεία συμπληρώνει ιδανικά την άλλη.

Το πρώτο κατάστημα Orc*hestra/Prémaman στην Ελλάδα στο Smart Park

Το πρώτο MEGASTORE κατάστημα Orchestra Premaman στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του στο ευρύ κοινό με πολλά και ευρηματικά happenings, στις 6 Απριλίου στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park στα Σπάτα. Σε έναν χώρο 1.200 μ2 , η μεγαλύτερη Γαλλική αλυσίδα παιδικών ενδυμάτων, παπουτσιών και αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 14 ετών, τώρα εξαπλώνεται και στο χώρο της βρεφανάπτυξης, με άριστη σχέση  τιμής-ποιότητας-σχεδιασμού και ποικιλίας με μια ευρεία γκάμα που αριθμεί πάνω από 5000 είδη.
 
Στο νέο κατάστημα θα βρείτε μια ολοκληρωμένη νεανική και μοντέρνα συλλογή ρούχων και εσωρούχων για να καλύπτει τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής μέλλουσας μαμάς, μια πλήρη και ποιοτική γκάμα ενδυμάτων για το μωρό και το παιδί έως 14 ετών, αλλά και το σύνολο των αξεσουάρ και υποδημάτων που θα δημιουργήσουν την τέλεια εικόνα των πρωταγωνιστών της ζωής σας.

Ακόμα θα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια συλλογή προϊόντων βρεφανάτυξης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη , ασφαλή, λειτουργική και απολαυστική κατά την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας. Μαλακά παιχνίδια πρώτης ηλικίας θα σας ξετρελάνουν με τα χρώματα, τις μελωδίες και τα σχέδιά τους. Εντυπωσιακά παιδικά έπιπλα θα σας κάνουν να ονειρευτείτε το πρώτο του δωμάτιο.  Ασφαλή καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου θα σας συνοδεύσουν στις βόλτες σας μαζί με το μωρό σας. Έξυπνες λύσεις θα κάνουν τα πρώτα του μπάνια πιο χαλαρωτικά, απολαυστικά και ασφαλή. Και η ώρα του φαγητού θα γίνει παιχνιδάκι επιλέγοντας αναπαυτικά καθίσματα, δελεαστικά σερβίτσια, έξυπνα και καινοτόμα μπιμπερόν.

Orchestra και Prémaman συμμερίζονται την ίδια αποστολή που θα μπορούσε να περιγραφεί με την φράση «να κάνουμε εύκολη την ζωή των γονιών και των μελλοντικών γονιών» προτείνοντάς τους μία ευχάριστη εμπειρία αγορών, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

To Club Orchestra σας προσφέρει 50% έκπτωση όλο τον χρόνο σε όλη την collection Orchestra και σε όλη την μόδα Premaman, άμεση έκπτωση 10% σε όλη την βρεφανάπτυξη Premaman ( εκτός των βιβλίων όπου κερδίζετε έκπτωση άμεσα 5%) και μέχρι 20% σε μια ευρεία επιλογή προϊόντων βρεφανάπτυξης με ειδική σήμανση μέσα στο κατάστημα.

Ζητείστε πληροφορίες στο προσωπικό και στα ταμεία του καταστήματος και γίνετε μέλος του Club Orchestra σήμερα απολαμβάνοντας τα προνόμιά του για έναν ολόκληρο χρόνο.

Με ένα δίκτυο από περισσότερα από 60 καταστήματα στην Ελλάδα, το group Orchestra Premaman αναπτύσσεται διαρκώς και έχει στόχο να καλύψει όλες τις μεγάλες πόλεις.

  • Εμπορικό Κέντρο Avenue τηλ. 210 6800364.
  • Νέο κατάστημα στο Smart Park, τηλ. 210 6630662.