Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η Yogurtlandia Hellas εγκαινιάζει το 2ο frozen yogurt κατάστημα

27/04/2012

Θεσσαλονίκη — 25 Απριλίου 2012 — Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου frozen yogurt καταστήματος, της αλυσίδας Yogurtlandia, τη Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, στα Χανιά Κρήτης. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Παλιά πόλη, στην οδό Δασκαλογιάννη 35. Σας προσκαλούμε να ‘ρθείτε να δοκιμάσετε το μοναδικό αυθεντικό frozen yogurt by Yogurtlandia, από 100% Ελληνικό φρέσκο γιαούρτι!

Το προφίλ της Yogurtlandia Hellas
Η Yogurtlandia Hellas ιδρύθηκε το Μαϊο του 2011 από νέους και ικανούς επαγγελματίες. Είναι δικαιοπάροχος για την Ελλάδα και τη Κύπρο, για την Ιταλική εταιρεία «Yogurtlandia» όπου αριθμεί παραπάνω από 130 καταστήματα σε 4 Ευρωπαϊκές χώρες. Τον Αύγουστο του 2011 άνοιξε το πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα, στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Μέσα σε 6 μήνες άνοιξε το πρώτο κατάστημα franchise, στα Χανιά Κρήτης. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Που διαφέρει η Yogurtlandia
Η Yogurtlandia είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει παγωτό γιαούρτι(frozen yogurt) ή αλλιώς παγωμένο γιαούρτι, που φτιάχνεται αποκλειστικά από Ελληνικό φρέσκο γιαούρτι και όχι από κατεψυγμένα και έτοιμα μίγματα, αγνώστης προέλευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Αλέξανδρος Δεδούκος, 6985081400 , franchise@yogurtlandia.gr

Online Πληροφορίες:
http://www.yogurtlandia.gr