Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα για τον όμιλο της FOCUS-ON

21/03/2012
FOCUS-ON

Ένα νέο κατάστημα προστέθηκε πρόσφατα στον Κορυφαίο Όμιλο Υπηρεσιών Διαδικτύου της FOCUS-ON στην περιοχή του Περιστερίου.
Το κατάστημα θα εγκαινιαστεί σε περίπου 1 μήνα από σήμερα, ενώ σημειώνουμε πως για το 2012 ο Όμιλος θα τηρήσει τις υποσχέσεις του για 2 ακόμα καταστήματα στην ευρύτερη Αττική και δύο ακόμα σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις.
Ο Όμιλος που αριθμεί συνολικά 9 καταστήματα και 2 Master Συμβάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει «στα σκαριά» ένα ακόμα πρωτοποριακό νέο project που θα ενσωματωθεί σαν shop in a shop, ανακοινώνοντας έτσι την δυνητική έναρξη συνεργασίας με μεγάλη αλυσίδα στον χώρο της εκπαίδευσης ενώ το concept FOCUS-ON U, έρχεται δυναμικά να καλύψει τα κενά της ανεργίας, δίνοντας την δυνατότητα σε νέες και νέους να εργαστούν από τον χώρο τους, εξοικονομώντας νέες θέσεις εργασίας ανά την Ελλάδα.
Ο χώρος της τεχνολογίας και του Διαδικτύου εξακολουθεί να τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνούν το 17% ενώ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλαος Ζιάκας, πρόκειται σύντομα να προβεί σε «νευραλγικό» ταξίδι στο εξωτερικό, μιας και είναι σε συναντήσεις με αρκετές χώρες του εξωτερικού που ζητούν συνεργασία με την FOCUS-ON GROUP.

Για πληροφορίες Franchise 210.89.43.068