Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Με βραβεία ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ΑΒ!

24/02/2012
FRANCHISE LOW

Τρεις διακρίσεις, με την έναρξη της νέας χρονιάς, απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος! Οι δυο αφορούν στις πολιτικές και τις δράσεις που αναπτύσσει σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και η τρίτη για πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει σε θέματα Ανθρωπίνου Δυναμικού!
Συγκεκριμένα, η πρώτη σημαντική διάκριση ήρθε από τα βραβεία Ανθρωπίνου Δυναμικού της «KPMG» στην Ελλάδα, τα οποία επιβραβεύουν εταιρείες που επιδεικνύουν σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Οι συμμετέχουσες εταιρείες, έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις δράσεις τους σε αντίστοιχα θέματα και να διαγωνιστούν στη βάση μιας απλής, αξιοκρατικής, αλλά άκρως εμπιστευτικής διαδικασίας, με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων ανθρωπίνου δυναμικού στο εγχώριο επιχειρηματικό τοπίο. Από τη συγκεκριμένη αξιολόγηση, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση Αλλαγών» για το πρόγραμμα που ανέπτυξε με την ονομασία «Διάχυση Αξιών». Κατά τη διάρκεια του προγράμματος (2010 – 2011), έγινε επαναπροσδιορισμός του Οράματος και των Αξιών της εταιρείας και μετέπειτα διάχυση τους σε όλους τους συναδέλφους που ανέρχονται στους 10.438. Το βραβείο για την ΑΒ Βασιλόπουλος, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε, στις 14/02, κατά τη διάρκεια 15ου Συμποσίου Ανθρωπίνου Δυναμικού KPMG, παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Αρτικόπουλος, Vice President, Human Resources / Organizational Development της ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΕΤ. ΚΟΙΝ. ΕΥΘΥΝΗ

H ΑΒ κατέκτησε επίσης το 1ο επιχειρηματικό βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» στα βραβεία που διοργανώθηκαν από το επιχειρηματικό περιοδικό «ΧΡΗΜΑ» την 1η Φεβρουαρίου. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κ Λαρδής, Area Manager της ΑΒ. Μια εβδομάδα αργότερα στις 08/02/2012, η ΑΒ απέσπασε ακόμα ένα βραβείο, στην τελετή των «Franchise Awards» που διοργανώθηκε από το περιοδικό «Franchise Business»! Το βραβείο, που παρέλαβε για την ΑΒ ο κ. Δ. Παπαχρυσάνθου, Franchise Sales Manager, αφορούσε επίσης στην πολιτική και τις δράσεις της ΑΒ σε θέματα ΕΚΕ. Και τα δύο βραβεία επιβεβαιώνουν για άλλη μία φορά την ευαισθητοποίηση της εταιρείας σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, αλλά και την ενεργό δράση που αναπτύσσει καθημερινά, βασισμένη στους τρεις πυλώνες: ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Βραβείο KPNG