Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Λαμπερά εγκαίνια στο Ρέθυμνο, από τη New Business, για το κατάστημα της Lucifair!

17/03/2010

Λαμπερά εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο νέο κατάστημα Lucifair, στο Ρέθυμνο, την Τετάρτη 17 Μαρτίου, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της New Business, της franchisee του καταστήματος, κας Σταυγιαννουδάκης Ειρήνης, καθώς και πλήθους κόσμου, που έσπευσε να στηρίξει τη νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης.

Τη στήριξή τους στο νέο κατάστημα του δικτύου έδειξαν, επίσης, με την παρουσία τους και τα στελέχη των εταιριών New Business και Lucifair.

Η καρδιά της γυναικείας μόδας του Ρεθύμνου θα χτυπά στη Λεωφόρο Κουντουριώτη 16, στη Lucifair, δίνοντας νέα πνοή στην τοπική αγορά και προσφέροντας παράλληλα στο κοινό το πάντα κομψό γυναικείο ρούχο της Lucifair, με έμφαση στην ποιότητα και στην καλαισθησία.

Με επιλογές μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των συλλογών Lucifair και Mia, το κατάστημα του Ρεθύμνου ντύνει τη γυναίκα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με έξυπνους συνδυασμούς, σε τέσσερις διαφορετικές γραμμές: sport, casual, business και βραδινά.

Με χρώματα και σχέδια που ακολουθούν τα πρότυπα της διεθνούς μόδας, η Lucifair βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στο χώρο της γυναικείας μόδας, για τα ελληνικά δεδομένα, επιβεβαιώνοντας τη φιλοσοφία της για φινέτσα, άποψη και στυλ.

Στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία ένδυσης εξελίσσεται η Lucifair, καθώς -σε πείσμα των καιρών- επεκτείνει, σε συνεργασία με τη New Business, συνεχώς το δίκτυο των καταστημάτων της στην Αθήνα και την περιφέρεια. Ήδη, η εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise New Business, συνεργάτης της Lucifair, ετοιμάζει για τη νέα σαιζόν δυναμική επέκταση της Lucifair, με νέα καταστήματα στην περιφέρεια.

Η New Business, η μεγαλύτερη εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, με εξειδικευμένη εμπειρία και αξιοσημείωτο έργο σε θέματα retail και ένδυσης, έχει σχεδιάσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της Lucifair, που αποτελεί την πλέον ελκυστική και κερδοφόρα επένδυση, με τους πιο ευνοϊκούς οικονομικούς όρους για τους συνεργάτες της.