Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Υπηρεσίες επιχειρησιακής εκπαίδευσης SO EASY® - WIN.NET®

24/01/2012

Η ανάγκη:

Τα τελευταία χρόνια το «κυνήγι» για το «χρυσό κλειδί» της επιτυχίας και ανάπτυξης κάθε επιχείρησης έχει μετατοπιστεί στον τομέα της εκπαίδευσης και της δυνατότητας ανάπτυξης του ανθρώπινου κεφαλαίου. Οι ανάγκες πλέον για υψηλού επιπέδου εξειδίκευση, η διαμόρφωση tailor-made εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η εξυπηρέτηση των γενικότερων στρατηγικών στόχων της εταιρίας και η δημιουργία ενός πυρήνα στελεχών, ικανών να προωθήσουν την αλλαγή νοοτροπίας στην επιχείρηση, καθιστούν πλέον αναγκαία την ύπαρξη ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης.


Η λύση : So Easy Business Seminars

Ό Όμιλος Εκπαιδευτηρίων So Easy® δίνει λύση στον τομέα της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης μέσα από ποιοτικά επιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης, Business Seminars, στα στελέχη των επιχειρήσεων.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος So Easy® στα πλαίσια της συνεχόμενης έρευνας και ενασχόλησης του με την εκπαίδευση και γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της δια βίου μάθησης, δημιούργησε ένα νέο τμήμα Β2Β, το οποίο ασχολείται εξολοκλήρου με την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στις ελληνικές επιχειρήσεις και τα στελέχη τους.

Στην εποχή του διεθνούς εμπορίου και των πολυεθνικών επιχειρήσεων, η καλή γνώση των ξένων γλωσσών και η κατανόηση της εμπορικής ορολογίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη εξέλιξη ενός στελέχους. Η διατήρηση πελατών και συνεργατών σε χώρες εκτός Ελλάδος, η πραγματοποίηση επιχειρηματικών ταξιδιών στο εξωτερικό, η συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις και η φιλοξενία ξένων συνεργατών στην Ελλάδα, συνιστούν πλέον καθημερινότητα για τη σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση. Επίσης, είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον τα στελέχη των επιχειρήσεων να χρησιμοποιούν εξειδικευμένη ορολογία για να συζητήσουν ή να διαπραγματευτούν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις πιο αποτελεσματικά.

Τo τμήμα B2B του ομίλου So Easy® προσφέρει:

  • Ανάλυση των εκπαιδευτικών αναγκών και εκτίμηση του επιπέδου γνώσεων
  • Σχεδίαση στοχοθετημένου εκπαιδευτικού προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου
  • Μοναδική ευελιξία στον τόπο και τις ώρες διδασκαλίας.
  • Έμπειρους Εκπαιδευτές στο χώρο των επιχειρήσεων με άριστη μεταδοτικότητα
  • Συνεχή επίβλεψη και αξιολόγηση του προγράμματος από τους συμβούλους επιχειρηματικής εκπαίδευσης της So Easy®
  • Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων

Tailor made ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση

Το εξειδικευμένο ακαδημαϊκό επιτελείο του Ομίλου Εκπαιδευτηρίων So Easy® επεξεργάζεται συνεχώς νέες και καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας οι οποίες ανταποκρίνονται στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο των επιχειρησιακών στελεχών, έτσι ώστε η εκπαιδευτική δραστηριότητα να υλοποιείται στη διάρκεια του σεμιναρίου χωρίς να επιβαρύνεται με επιπλέον ώρες ο εργαζόμενος.

Για το σκοπό αυτό, είναι απαραίτητη η συζήτηση με τον κάθε εργαζόμενο για την επίδοση και πρόοδό του, αφιερώνοντας έτσι χρόνο και φροντίδα στους πιο αδύνατους εκπαιδευόμενους.


Bιωματική μάθηση-Role Playing

Σε όλα τα σεμινάρια γίνονται ασκήσεις προσομοίωσης με case studies από πραγματικό business περιβάλλον όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να μπουν στην διαδικασία υλοποίησης «ρόλων», μέσα από την οποία εντοπίζονται και καταγράφονται οι αδυναμίες του κάθε μαθητή.

On job training

Τηρώντας με ευλάβεια το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (syllabus) ο Όμιλος Εκπαιδευτηρίων So Easy® εγγυάται την αναπλήρωση των χαμένων ωρών ενώ είναι σημαντικό η ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση να γίνεται στη γλώσσα ενδιαφέροντος, με έμφαση στον προφορικό λόγο, ώστε το στέλεχος της επιχείρησης να μπορεί να χρησιμοποιεί τις γνώσεις του στη διάρκεια της εργασίας του (On job training).


Τα 5 βήματα της επιχειρησιακής εκπαίδευσης από την So Easy® – Win.net® :


Α. ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
Συζητάμε και αναλύουμε μαζί σας τις ανάγκες της επιχείρησής σας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μαζί σας το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σας.

Β. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ
Καθορίζουμε τις δεξιότητες που θέλουμε να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες και τα οφέλη που θα αποκομίσει η επιχείρηση μέσα από αυτές.

Γ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
Σχεδιάζουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου μας. Οι ημέρες, οι ώρες και η θεματολογία του σεμιναρίου υποδεικνύονται από την εταιρεία σας.

Σε συνεργασία μαζί σας και με τον κατάλληλο εισηγητή συναποφασίζουμε τη θεματολογία, τη διάρκεια και τη δομή του εκπαιδευτικού προγράμματος έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το εκπαιδευτικό σας κονδύλι.

Δ. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
Υλοποιούμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας σύγχρονα εκπαιδευτικά και υλικοτεχνικά μέσα, πάντα υπό την εποπτεία εξειδικευμένου προσωπικού της So Easy® – Win.net®

Ε. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αξιολογούμε την εκπαιδευτική διαδικασία δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα βραχυπρόθεσμα και μέσομακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική έτσι ώστε κάθε φορά να γινόμαστε και καλύτεροι!


Το κόστος : έως και…Μηδενικό

Το τελικό κόστος της παρεχόμενης εκπαίδευσης προκύπτει από το πρόγραμμα της εκπαίδευσης που τελικά επιλέγεται με την ενδιαφερόμενη επιχείρηση-οργανισμό και αντιστοιχεί σε πραγματικές ώρες διδασκαλίας. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης που παρέχει ο Όμιλος Εκπαιδευτηρίων So Easy® επιδοτούνται έως και 100% από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0.45% και το τμήμα Β2Β αναλαμβάνει τις διαδικασίες ένταξής τους στον ΟΑΕΔ.

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στο γεγονός ότι καθημερινά ένας αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων και οργανισμών εμπιστεύονται την εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών τους στον Όμιλο Εκπαιδευτηρίων So Easy®


Πληροφορίες :

Μπαρλιά Κατερίνα
Τμήμα Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης
Τηλ : 210 4137919 , 210 4113312
E-mail: b2b@soeasy.gr