Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Εσείς ακόμα να κάνετε “add”?

04/01/2012

Έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύουν και αναδεικνύουν καθημερινά τον καταλυτικό ρόλο του Διαδικτύου στην βιωσιμότητα και ανάπτυξη των απανταχού επιχειρήσεων.
Πιο συγκεκριμένα και ακόμα πιο στοχεύσιμα -βάσει των σημερινών συνθηκών επικοινωνίας και κοινωνικής διαδικτύωσης- τα λεγόμενα Social Media (Facebook, Twitter, Utube, Linked In), αποτελούν σήμερα τον πιο δοκιμασμένο και αποτελεσματικό τρόπο αύξησης πελατολογίου μιας επιχείρησης.
Ένα επαγγελματικό προφίλ στο Facebook, συγκεντρώνοντας έως και χιλιάδες «φίλους» καθημερινά, μπορεί να επικοινωνεί και να ανανεώνει όλα τα νέα, τις προσφορές, τις τιμές και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει προσελκύοντας άμεσα, οικονομικά και άμεσα ανταποδοτικά τεράστια οφέλη.
Η FOCUS-ON αποτελεί σήμερα την πιο καινοτόμα, έξυπνη και επαγγελματική λύση για την δημιουργία όλων των παραπάνω για την επιχείρηση σας και μάλιστα επιβεβαιώνοντας το Best Value For MONEY, δηλαδή την σωστή –βάσει αναγκών της επιχείρησης στόχευση-στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Δεν νοείται επιχείρηση σήμερα χωρίς τις δικές της σελίδες και τους δικούς της «φίλους»(Facebook) ή «συνοδοιπόρους»(Twitter).
Αναπτυσσόμενος μέσω του δικτύου Franchise και αριθμώντας ήδη 6 επιτυχημένα καταστήματα σε Αττική και το Master Franchise στην Κύπρο, ο Όμιλος Focus On, στοχεύει το 2012 σε επιλεγμένο αριθμό καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.
Εσείς ακόμα να «δικτυωθείτε»?

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και δείτε την επιχείρηση σας να παίρνει …φτερά…