Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Διεκδίκηση με αξιώσεις

04/01/2012

Ο Όμιλος Focus On, αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτόμες επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά, διεκδικώντας επάξια και με αντικειμενικά ορθά κριτήρια την πρωτιά στη δυναμική ανάπτυξη επιχειρήσεων μέσω δικαιόχρησης.

-Ανήκει στην μειοψηφία των αλυσίδων που εκπαιδεύει και αξιολογεί τον υποψήφιο Franchisee ΠΡΙΝ την υπογραφή του συμβολαίου. Ως εκ τούτου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα της λανθασμένης επιλογής και αναπτύσσεται με τους κατάλληλους επενδυτές.

-Προσφέρει την πλέον ασφαλή πρόταση της επένδυσης στο μοναδικά αναμφισβήτητο κερδοφόρο project της τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα που ΟΛΟΙ έχουν ανάγκη και μάλιστα επιβεβαιώνοντας το Value For Money. (Δημιουργία μοναδικών site, Social media, Επιτυχημένες καμπάνιες στο διαδίκτυο).

-Διαθέτει την εγγύηση, υπογραφή και πιστοποίηση των μεγαλύτερων σε παγκόσμια κλίμακα τεχνολογικών φορέων όπως η Apple και η Microsoft.

-Όλες οι επιχειρήσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ χρησιμοποιούν πλέον το Internet ως την βασική πηγή διαφήμισης και πληροφόρησης τους. Έτσι όλοι ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ FOCUS ON, που παρέχει τα αρτιότερα «πακέτα» της αγοράς στην καλύτερη τιμή.

-Απαιτεί χαμηλό κεφάλαιο αρχικής επένδυσης, διατηρεί χαμηλά τα λειτουργικά έξοδα και έχει πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απόσβεσης.

-Προσφέρει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά κερδοφορίας που ξεπερνούν το 70%!

-Σημειώνουμε πως ο Franchisee ΔΕΝ χρειάζεται να έχει ανθρώπινο δυναμικό για την υλοποίηση των εργασιών που αναλαμβάνει, μιας και η μητρική εταιρεία του παρέχει με τα αρτιότερα και πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα ΕΤΟΙΜΕΣ προς παράδοση τις εργασίες αυτές, υλοποιημένες από τους πιο εξεζητημένους επαγγελματίες στο χώρο της πληροφορικής και του Ιντερνετ.

-Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα PORTAL της Ευρωπαϊκής Αγοράς, λειτουργώντας ταυτόχρονα σαν μηχανή αναζήτησης και μάλιστα σε πολύ υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας, όλα επιβεβαιωμένα από παγκόσμια αναγνωρισμένους οργανισμούς.

-Η μητρική εταιρεία προσφέρει ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σεμινάρια στους Franchisees και το προσωπικό τους, προκειμένου να τους «μεταγγίζει» κάθε νεότερη γνώση σε ότι αφορά την τεχνολογία, νέα gadgets και βέβαια υποστήριξη σε κάθε επίπεδο μέσω των στελεχών της, που αποτελούν high qualified πολύπλευρους δυναμικούς συνεργάτες.

-Η Focus On διαθέτει σήμερα ένα πολυπληθές και εξαιρετικά ικανοποιημένο πελατολόγιο που λειτουργεί ως direct source συστάσεων επιβεβαιώνοντας την ικανοποίηση του

-Το Ιντερνετ αποτελεί και θα αποτελεί για την επόμενη δεκαετία μία από τις ελάχιστες επενδυτικές προτάσεις με ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ διάθεση και ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
 
-Η Focus On διαθέτει στο portfolio της, δεκάδες νέα «χαρτιά» που θα αποκαλύπτει σταδιακά στους franchisees της, ενδυναμώνοντας διαρκώς τις επιδόσεις και τα κέρδη τους!

Εσείς ακόμα να κάνετε κλικ?