Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Δημοσιογραφικές πληροφορίες για τη συλλογή Fall / Winter 2012 του Levi’s® Brand bread & butter, Βερολίνο

29/12/2011

Για την περίοδο Φθινόπωρο / Χειμώνας 2012, το Levi’s® Brand θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μία κοινή παγκόσμια συλλογή ρούχων στην Bread & Butter του Βερολίνου. Με αφετηρία την in house ομάδα σχεδιαστών στο San Francisco, η συλλογή της Levi’s® θα προσφέρει κλασσικό ~ ωστόσο σύγχρονο ~ head-to-toe look, με έμφαση στο εκλεπτυσμένο στυλ και τις «προσαρμοσμένες στην τελειότητα» λεπτομέρειες.

Φτιαγμένη με «ζωηρό» πνεύμα - και σκοπό να παραμείνει πιστή στις αξίες της αυθεντικότητας και του χειροποίητου, για τις οποίες το Levi’s® Brand είναι γνωστό στον κόσμο – η συλλογή αντλεί την έμπνευσή της από τον ωκεανό, τις παράκτιες κοινότητες και τις αντίστοιχες δικές τους χειροποίητες τέχνες, πρακτικές και παραδόσεις. Η χρωματική παλέτα χαρακτηρίζεται από τους γήινους, απαλούς τόνους του γκρι, μπλε, πράσινου και καφέ για τους άνδρες και από έντονους μπλε τόνους με υποψίες κόκκινου και ροζ για τις γυναίκες. Τα υφάσματα περιλαμβάνουν πλούσια πλεκτά και βαμβακερά, στολισμένα με απροσδόκητα φινιρίσματα και χειροποίητες τεχνικές όπως η ραφή με μία μόνο κλωστή. Τα φινιρίσματα, αυτήν την εποχή, είναι ένας συνδυασμός από όμορφες μπλε αποχρώσεις δίνοντας την αίσθηση ενός «συννεφιασμένου ωκεανού» με μια φυσική λάμψη, η οποία δημιουργεί ένα καθαρό, μοντέρνο και ομοιόμορφο στυλ. Η χρήση ανακυκλωμένων υφασμάτων και ανθεκτικών φινιρισμάτων εξακολουθεί να διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στη συλλογή.

Άνδρες
Για τους άνδρες, το βασικό look αυτής της εποχής, χαρακτηρίζεται από κοφτές, καθαρές γραμμές, με μια ραφιναρισμένη και premium αισθητική. Το συγκεκριμένο look υποστηρίζεται έντονα από tapered fits, τα οποία αποτελούν key trend της συλλογής. Το Levi’s® brand λανσάρει τρεις νέους τύπους tapered jeans fits - το 508™ (regular tapered), το 520™ (extreme tapered) και το 562™ (loose tapered με αρκετά πιο χαλαρό fit) – προσφέροντας ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μέση. Μέρος του εκλεπτυσμένου αυτού tapered look αποτελούν και τα δύο νέα five-pocket jeans, ο σχεδιασμός των οποίων χαρακτηρίζεται εξίσου από έναν έντονο μινιμαλισμό. Το πρώτο συνδυάζει λεπτομέρειες όπως patch από σουέτ, έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες με ακανόνιστη μονή ραφή για περισσότερο σοφιστικέ look ενώ στο δεύτερο κυριαρχούν τα σκούρα μπλε φινιρίσματα, οι υπερμεγέθεις τσέπες και η διπλή single ραφή.

Το Levi’s® brand με εξαιρετική χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Levi’s® STA-PREST™. Κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στα 60s, το Levi’s® STA-PREST™ είναι το πλέον αναγνωρίσιμο non-denim παντελόνι, με την χαρακτηριστική, εικονική τσάκιση στο μπροστινό μέρος, το οποίο θα βρίσκεται πλέον διαθέσιμο στους τρεις διαφορετικούς τύπους fit – συμπεριλαμβανομένων των 5-pocket tapered 508™ και cropped tapered 508™ - αλλά και στην original non denim εκδοχή, σε μια τεράστια χρωματική παλέτα.

Τέλος, σε τζάκετ και tops προστίθενται κομμάτια όπως polo πουκάμισα και ζακέτες σε υπέροχα χρώματα με υψηλή ποιότητα υφάσματος.

Γυναίκες
Για τις γυναίκες, το Levi’s® brand εφηύρε ξανά το boot cut. Αναβαθμίζοντας το συγκεκριμένο fit, αυτήν την εποχή θα συναντήσουμε για πρώτη φορά το Skinny Boot – ένα sexy, μοντέρνο, skinny fit το οποίο θα σας κάνει να αλλάξετε ολοκληρωτικά άποψη για τον όρο «boot cut». Σχεδιασμένο με πρότυπο το Levi’s® Curve ID, το επαναστατικό fit system που υμνεί το σχήμα του σώματος κάθε γυναίκας και όχι το μέγεθος, το Skinny Boot λανσάρεται σε μια πληθώρα φινιρισμάτων.

Στα tops, η έμφαση δίνεται στα tailored γυναικεία κομμάτια, με μοντέρνα κοψίματα. Ζακέτες, τζάκετ, υπέροχα tees και πουκάμισα έχουν «στολιστεί» με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως η δαντέλα, απαλά υφάσματα και εντυπωσιακά χρώματα. Το έντονα γυναικείο στοιχείο της συλλογής δίνεται μέσα από τη νέα σειρά φορεμάτων, με την παρουσίαση πέντε προτάσεων σε denim αλλά και μιας ποικιλίας σχεδίων σε υπέροχα υφάσματα όπως τα πλεκτά και τα μάλλινα.