Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Celebrate Shape With Levi’s® Curve ID

27/12/2011

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, το Levi’s® Corner του Attica (Πανεπιστημίου 9, CityLink, Σύνταγμα, 3ος όροφος) πλημμύρησε από γυναικείες παρουσίες, οι οποίες κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το μυστικό του τέλειου fit! Μία και μόνο δοκιμή του Levi’s® Curve ID – του μοναδικού γυναικείου jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο – ήταν αρκετή, για να ανακαλύψει κάθε γυναίκα ποιος από τους τρεις τύπους είναι ιδανικός για τον δικό της σωματότυπο (Slight, Demi Bold) και να αποκτήσει το one & only jean που λατρεύει τις γυναικείες καμπύλες, μαζί με εξαιρετικά Levi’s® fashion & beauty gadgets, ένα φυτικό καλλυντικό προϊόν από την Apivita αλλά και μια mini mascara με δωρεάν επαγγελματικό μακιγιάζ, από τους ειδικούς ομορφιάς της Bοbby Brown!

Το παρόν στο fashion concept της Levi’s® έδωσαν λαμπεροί φίλοι του brand από τον χώρο της τηλεόρασης όπως η Νικολέτα Ράλλη, ο Γιώργος Σατσίδης, ο Δημήτρης Βλάχος και οι «Κηπουροί του Mega» ενώ η Dj Νίκη Ξημέρη ανέβασε ακόμη περισσότερο τις διαθέσεις, με τις μουσικές της επιλογές.

Wear it – Share it – Get it!
Το ανεπανάληπτο concept της Levi’s® ολοκληρώθηκε με την βοήθεια της ομάδας των έμπειρων stylists του fashion portal fashionfreaks.gr οι οποίοι ανέλαβαν να δώσουν έξυπνες στυλιστικές συμβουλές για το προσωπικό στυλ κάθε Levi’s® fashion addict! Οι «τολμηροί» της ημέρας που δέχθηκαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με το Levi’s® look που επέλεξαν, έλαβαν μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, μέσα από τη σελίδα του fashionfreaks.gr στο Facebook. Οι 10 τυχεροί, των οποίων οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν τα περισσότερα Likes, κέρδισαν το Levi’s® Jean που δοκίμασαν την ημέρα του event!