Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Celebrate Shape With Levi’s® Curve ID

13/12/2011
LEVI'S

Αθήνα (12 Δεκεμβρίου 2011) Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ένα μοναδικό fashion concept σας περιμένει στο Levi’s® Corner του Attica (Πανεπιστημίου 9, CityLink, Σύνταγμα, 3ος όροφος)! Ξεκλειδώστε το μυστικό του τέλειου fit, δοκιμάστε το Levi’s® Curve ID – το μοναδικό γυναικείο jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο – ανακαλύψτε ποιος από τους τρεις τύπους είναι ιδανικός για τον δικό σας σωματότυπο (Slight, Demi Bold) και… κάντε δικό σας το one & only jean που λατρεύει τις καμπύλες σας!

Where it – Share it – Get it!
Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου στυλίστα, του fashion portal fashionfreaks.gr ο οποίος θα σας περιμένει στο Levi’s® Corner για να σας δώσει έξυπνες στυλιστικές συμβουλές για το προσωπικό σας στυλ και να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το outlook σας με το κατάλληλο Levi’s® Jean! Οι «τολμηρές» της ημέρας που θα δεχθούν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με το look που επέλεξαν, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα του fashionfreaks.gr στο Facebook. Οι 10 τυχεροί, των οποίων οι φωτογραφίες θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes, θα κερδίσουν το Levi’s® Jean που δοκίμασαν την ημέρα του Happening!

Everybody wins!
Και επειδή όλοι λατρεύουν τις εκπλήξεις, η Levi’s® εξασφάλισε μόνο για εσάς τα καλύτερα γιορτινά δώρα, καθώς με κάθε δοκιμή του Levi’s® Curve ID θα πάρετε μαζί μας exclusive Levi’s® fashion & beauty gadgets, ένα φυτικό καλλυντικό προϊόν από την Apivita αλλά και ένα «εισιτήριο» που θα σας οδηγήσει στο corner της Bοbby Brown για ένα δωρεάν επαγγελματικό μακιγιάζ, από τις Beauty Experts της εταιρείας!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, η ενέργεια Celebrate Shape With Levi’s® Curve ID θα πραγματοποιηθεί από τις 16.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 16.00.