Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Γλυκά Xριστούγεννα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

12/12/2011

Τα φετινά χριστούγγενα γίνονται πιο.. γλυκά στο Φούρνο ΒΕΝΕΤΗ με ποικιλία νέων λαχταριστών γλυκισμάτων για τις ημέρες των γιορτών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δίνοντας έμφαση στην παράδοση και ανακαλύπτοντας νέεες γεύσεις μέσα από την πρόσμειξη αγνών υλικών, η εταιρία προτείνει μια σειρά από απολαυστικές γευστικές προτάσεις για τα φετινά χριστούγεννα. Τους ολόφρεσκους παραδοσιακούς κουραμπιέδες συμπληρώνουν οι κουραμπιέδες mousse chocolat με γέμιση σοκολάτας, οι κουραμπιέδες με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και οι κουραμπιέδες με ζάχαρη άχνη και σοκολάτα.

Τα λαχταριστά παραδοσιακά μελομακάρονα με καρύδι και μέλι (σε κανονικό και μίνι μέγεθος) εμπλουτίζονται από νέες δημιουργικές συνταγές όπως τα μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας και τριμμένο φυστίκι Αιγίνης ή τα μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και τρμμένο καρύδι.

Παραδοσιακά όμως, ο νέος χρόνος ξεκινάει με γούρι με μια Βασιλόπιτα ΒΕΝΕΤΗ. Η ΒΕΝΕΤΗΣ υποδέχεται το 2012 με πολλές διαφορετικές Βασιλόπιτες: Bασιλόπιτα Κέικ με γεύση πορτοκάλι με ή χωρίς επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, Βασιλόπιτα «Αμυγδάλου» βασισμένη στην παραδοσιακή συνταγή βασιλόπιτας με κομμάτια αμυγδάλου, Παραδοσιακή Τσουρεκιού Βασιλόπιτα με ζύμη από τσουρέκι και βασικά συστατικά το μαχλέπι και τη μαστίχα αλλά και Σμυρνέικη Βασιλόπιτα βασισμένη σε παραδοσιακή σμυρνέικη συνταγή με κανέλλα, γαρύφαλο κα επικάλυψη μαρέγκας.

Στον κλίμα των ημερών η ΒΕΝΕΤΗ διερύνει τις εορταστικές απολαύσεις με παραδοσιακές και στριφτές δίπλες αλλά και τρία είδη κορμού: κορμός με γεύση κάστανου, χριστουγεννιάτικος κορμός φρούτων και σμυρνέικος χριστουγεννιάτικος κορμός.


Λίγα λόγια την την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ
H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ
ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στη Νέα Ερυθραία άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 63 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Λήδα Καρανικολού 697 4498 444