Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η FOCUS-ON GROUP ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!

28/11/2011

Ο Όμιλος της FOCUS-ON, επισφραγίζει την επέτειο του ενός χρόνου δραστηριότητας στο σύστημα Franchise καλωσορίζοντας την Κύπρο μέσω της Master Franchise σύμβασης που υπογράφθηκε στις 22/11/2011.

Η FOCUS-ON GROUP μετά τα καταστήματά της στην Γλυφάδα, στην Ηλιούπολη, την Αγία Παρασκευή, του Ζωγράφου, το Παλαιό Φάληρο το Αιγάλεω και την Κηφισιά, ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της για δραστηριοποίηση στα μεγάλα αστικά κέντρα και της υπόλοιπης Ελλάδας, εκτός του νομού Αττικής.

Ο Όμιλος παρουσιάζει αλματώδη πορεία, πρωτοστατεί με τα επιχειρηματικά προγράμματα προβολής στο διαδίκτυο, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες του αντικειμένου της. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων που διασφαλίζει, σε έναν χώρο που ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο, τον καθιστά μοναδικό ανάμεσα στις υπόλοιπες επιχειρήσεις διαδικτυακής προβολής.

Στόχος του Ομίλου είναι να αξιοποιεί κάθε νέα τεχνολογία στο έπακρο και να μελετά τις τάσεις και τις προοπτικές, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις μιας επιχείρησης. Το κύριο αντικείμενό της αφορά όχι μόνο στο portal www.focus-on.gr, το μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, αλλά και την κατασκευή ιστοσελίδων, έχοντας στο book της γνωστό και αξιόλογο πελατολόγιο αλλά και τα προγράμματά της που αφορούν τα Social Media και εφαρμόζονται με έναν άκρως εντυπωσιακό και λειτουργικό για κάθε επιχειρηματία τρόπο.

Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο after sales και προσπαθεί να είναι πάντα κοντά στους πελάτες – συνεργάτες της και να εξυπηρετεί με ένα δίκτυο εξειδικευμένων πιστοποιημένων συμβούλων διαδικτύου τις ανάγκες και τις επιταγές τους.

Η πρόταση Franchise της FOCUS-ON GROUP χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παροχές στους δικαιοδόχους της, οι οποίοι παρέχουν στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, με κύριο αντικείμενο την προβολή τους στο μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, κατασκευή site και e-shop, προβολή στα social media, e-mail και sms marketing κ.ά. και προσφέρει περιθώρια κέρδους έως 70% και απόσβεση στους πρώτους 4 μήνες δραστηριοποίησής τους.