Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Αγοράστε τώρα μια ολοκαίνουρια κουζίνα neoset με ηλεκτρικές συσκευές σε χαμηλότερη τιμή 40% από την PYRAMIS!

28/11/2011

Μία ανάσα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων η neoset κουζίνα φοράει τα καλά της και μαγειρεύει εκπληκτικές προσφορές για να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας σε μία ολοκαίνουρια, λαχταριστή κουζίνα! Σε συνεργασία με την εταιρεία Pyramis, προσφέρει μείον 40% στις πιο εμπορικές ηλεκτρικές συσκευές της συλλογής της για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως τις 27 Δεκεμβρίου!

Οι αρμονικές γραμμές, οι εξελιγμένοι μηχανισμοί, οι μελετημένοι συνδυασμοί υλικών και χρωμάτων που χαρακτηρίζουν τη neoset κουζίνα, προσφέρουν τη λειτουργικότητα και εργονομία που χρειάζεται κάθε σύγχρονη μαγείρισσα για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς! Ανακαλύψτε τα νέα υλικά και χρώματα που θα σας εκπλήξουν με τις απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών τους και θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τη δική σας μοναδική κουζίνα στα μέτρα και στο γούστο σας! Ψηθήκατε για νέα κουζίνα? Αποκτήστε την τώρα από τη neoset κουζίνα και προμηθευτείτε τον απορροφητήρα, το νεροχύτη, τη μπαταρία, το πλυντήριο πιάτων και το σετ φούρνου και εστίας από τη Pyramis με 40% χαμηλότερη τιμή.

Επιπλέον, με το πιστωτικό πρόγραμμα της neoset κουζίνα, η απόκτηση της νέας σας κουζίνας γίνεται ακόμα πιο εύκολη, με τη δυνατότητα αποπληρωμής έως 18 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 1500€ ή έως 36 έντοκες δόσεις ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.